lite nytt


Söt mullvadsfärgad klänning från H&M


Sval tunika från B.Young


Baslinnen från H&M och B.Young. Har även ett blågrått från B.Young


Skönhet: Blush "Peach" från Make Up Store, Ögonbrynsvax från Anastacia och nagellack "Vintage Mint" från IsaDora


New York tavla


Tavla med tänkvärda rader

♥Mli

mina älskade jeans

För ca 5-6 år sedan köpte jag ett par jeans på Boston i Ystad. Det var ett sånt tillfälle när man hittar något som man bara MÅSTE ha. De var dyra men jag använde dem hur mycket som helst och de var ganska slitna vid fötterna. Helt plötsligt passade dem inte längre och något måste ha hänt för det var som över en natt. Jag sörjde mina jeans oerhört mycket och jag hade dem i garderoben för att ibland ta fram, prova och konstatera att nä, de passar inte idag heller.

Till slut gav jag bort dem till mina kusiner och glömde nästan bort dem. Häromdagen hade kusin E på sig dem och jag påmindes om de underbaraste jeans jag ägt. Jag kollade vad de hette och gick hem och googlade. Hittade jeans på eBay, både i Tyskland och i England, men de var inte i "min" färg. Så hittade jag en annons på Blocket. En tjej i Göteborg hade garderobsrensning och ville bli av med jeans. Så där var de, mina jeans, i rätt storlek och i rätt färg. Jag smsade och frågade om de fanns kvar och det gjorde de. Hon sa att jag skulle få dem för en billig peng eftersom hon behövde plats i garderoben. Hur mycket vill du ha frågade jag. Ja, typ 100 spänn skrev hon. 100 spänn??? Så jag köpte dem...Fick dem idag och de sitter helt perfekt, är knappt använda och bara helt underbara!

Jag är så lycklig för mina jeans! Jag kommer att använda dem tills de trillar sönder!


Lovely!


Jäääättestora bakfickor!


Jäääättestor knapp!

♥Mli

Så himla skönt!

Har ev fått jobb i sommar och det känns så himla skönt!! En stor sten från mina axlar! Hoppas hoppas hoppas!!



♥Mli

Mycket skoj, lite allvar!

Livet flyter på...(vad skulle det annars göra?) Jag jobbar mest med min distansutbildning, men hinner även med att njuta av ledighet, äta alldeles för onyttigt och umgås med nära och kära!

Jag ligger lite efter med Arkitektskolen eftersom det var så mycket i "riktiga" skolan på slutet. Men nu ska jag verkligen sätta fart!

Under sommaren kommer det bli en massa skoj. Ska ev jobba en vecka, sen blir det nöje för hela slanten! Dansa på utomhus-dansplatser, gå på konsert, spendera en vecka på västkusten, Ullared med några goa tjejer, hänga med kompisar, förhoppningsvis bada, om vi kan få någon sommarvärme nån gång...

Förutom allt kul ska jag också göra mitt bästa för att hjälpa till med städning och matlagning här hemma. Jag har det himla bra och då måste man hjälpa till!

Närmast på dagordningen står damsugning av kök, toa och mitt rum, Arkitektskolen och spana in vår fiskestuga med E och I.

Ikväll är det jag som ska laga middag och det blir mumsig Korv Stroganoff! Mums!

Nu: Dammsuga!
Snart: Lunch
Sen: ARKITEKTSKOLEN, sätt fart!!

♥Mli

ny inställning

Det är min inställning som bestämmer om jag har en bra dag. Pappa säger alltid att man bestämmer när man vaknar hur dagen ska bli. Idag ska bli en bra dag.

Ska köpa blommor till student och niondeklassare och leverera de, sen ska jag ta tag i Arkitektskolen så att jag ikväll kan känna att jag har gjort något bra idag.

♥Mli



Ett tråkigt inlägg.

Känns som att jag är tillbaka där jag började...IGEN. Har gått ut skolan, söker jobb som en galning och bor hemma hos mamma och pappa. Har iofs min lägenhet kvar över sommaren, men vad ska jag göra där inne? Vet inte hur många jobb jag sökt, men har inte fått något napp ännu. Märker att mitt humör inte är det allra bästa mot mamma och pappa, men det är för att jag skriker inombords. Jag är tillbaka på ruta ett. Snart 25 år gammal. Trodde för två år sedan, när jag kom in på utbildningen, att nu börjar livet. Och det gjorde det. Problemet är bara att det har slutat igen. Jag har inget sommarjobb, förutom ev en vecka, jag sover alldeles för länge på morgonen och jag har ingen motivation till att göra någonting. Mamma och pappa försöker aktivera mig men jag blir bara irriterad. Just nu vill jag bara ligga i sängen. Och jag vet att jag ska vara tacksam! Egentligen har jag det så bra, men jag kan inte hjälpa det. Alla säger att "bara man får in en fot så ordnar det sig.." Ne, det gör det inte. Jag har haft många fötter inne, men sen stängs dörren i ansiktet på mig. Känns som att jag alltid har motvind. Vad har jag gjort för ont för att aldrig få ha tur?

Förlåt för ett självömkande inlägg, men ibland behövs det.

♥Mli

Examenshelg

Jag tog min examen i fredags och det var en rolig dag, även om jag kände mig lite deppig över att skiljas från klassen. Försöker tänka att de jag vill träffa igen, kommer jag att träffa. Men det finns tjejer i klassen som jag inte umgås med privat, men som ändå är så himla roliga och goa. Men men, de finns ju alltid på FB.

I fredags började vi i Folkets Park med Champagnefrukost. Vädret var helt perfekt, kunde inte ha önskat något bättre. Vi satt och mös och hade trevligt. Jag skickade runt "Emelies Book Of Love" där alla fick skriva något fint eller roligt om mig, vår tid tillsammans eller om framtiden.

Fin va?

Efter detta begav vi oss mot skolan där det bjöds på lunch, tal av lärarna och utdelning av examensbevis. Vi satt kvar på skolan lite och njöt i skolen och sedan tog vi bussen tillbaka till Folkets Park igen. Det blev mer dricka och kul.

Susanna, jag och Victoria. Fina vänner!

Sedan var det dags för middag och vi tog bussen till Värnhem där vi gick till El Patio. Det är en spansk/mexikansk restaurang och de hade jättegod mat. Tyvärr var personalen fruktansvärt otrevlig så det blir nog inte fler besök för mig där.

Jag och Susanna på El Patio

Sedan var det utgång för de flesta andra, men jag drog mig hemåt för att ladda inför lördagen.....

I lördags var det nämligen dags för examensfest hemhemma!

Nästan alla mina nära och kära var på plats och det bjöds på bubbel, buffé och rabarberkaka. Mums!

Senare på kvällen delade vi tjejer nästan på två flaskor Janne och stämningen var på topp! Vi dansade barfota på gräsmattan, jag ramlade på rumpan över en hund...tror jag...vi skrattade och hade det underbart roligt!


Ooouuups!

Sedan begav sig Ex3 till Sommarnatta på Tingvalla!!!! En av årets absoluta höjdpunkter. Sommar, Tingvalla, brudarna också PERIKLES så klart!!!! Vi dansade som galna och när de hade paus och Lasse-Stefanz spelade så fyllde vi på vattenförrådet. Stod där i godan ro när plötsligt den SUPERheta trummisen ställer sig precis framför oss i baren. Hmmm. Sa till tjejerna att jag ville bjuda upp honom, men vågade inte. Sen kom Tuvans kompis och hon berättade det för honom. Så går HAN fram och bjuder upp honom åt mig. Det var ju inte alls pinsamt...inte ALLS. Fick en liten pratstund med honom och konstaterade att ja, han är het även på nära håll!
Well well, en rolig historia att berätta i framtiden iaf!

Sen dansade vi igen och sen var det dags att åka hem och hoppa i säng. VILKEN UNDERBAR FANTASTISK dag! Hoppas sommaren går i samma härliga anda!


Jag och finaste Tuvan i våra matchande klänningar!


Jag och söta Ica!


Systrarna N


Mina partyiga örhängen!


En av de fina blommor jag fick.

Tack alla som förgyllde mina dagar!

♥Mli