Tisdag

har gjort: ätit frukost, lite pappersjobb till pappa, surfat

planer för dagen: lära mig hugga klöver, testa outfits, Gossip girl, Desperate Housewives, Christine (love it!)och Rules of Engagement på TV.

humör: uruselt

väder: sol och ganska varmt

kläder: oglammiga mjukiskläder

äter: ostmackor, nypotatis, kanske tacos

dricker: grönt te och vatten


Same but very different...

Klippte Alice i helgen så nu är hon inte riktigt Alice längre...

image312
före...

image313
efter...

mycket sötare innan, men måste klippas ibland, annars blir det tovor i den väldigt tjocka pälsen som min älskling har.
Hon har efter klippningen varit väldigt underlig. I början sprang hon och gömde sig under saker. Kröp in i påslakanet, in under kuddar osv och bara piper. Hon har dessutom slutat lyda, kommer inte när man ropar och vill inte gå ut och kissa. Ringde till veterinären och hon sa att det är ovanligt att de blir så här, men att det händer. Hon känner sig antagligen naken och fryser lite grann. Nu har hon på sig sin polotröja, så nu verkar hon lugnare. Saknar min lilla tjej, men hon är snart sig själv igen. Nästa gång hon ska klippas så ska det inte bli så här kort!

My darling! ♥

What's love...?

Igår gick "What's love got to do with it" på Kanal 9. Det var den mest fruktansvärda, smärtsamma filmen jag har sett på länge. Vilket liv Tina Turner har levt och vilket as Ike var. Han manipulerade henne, misshandlade henne och våldtog henne. När han hade gjort allt detta så fick hon en present också skulle allt vara bra.Hon försökte lämna honom en gång, men misslyckades, hon försökte även ta sitt liv men misslyckades som tur var. Hon blev buddist och fick sådan styrka av det att hon till slut vågade slå tillbaka. Vilken power woman hon är! Som tur är så kom hon till slut ifrån honom. Det enda hon ville, och fick efter skilsmässan, var att behålla sitt namn. Hon byggde sen upp sitt varumärke igen och blev större än någon kunnat tänka sig. Allra minst Ike.

Vilken förebild!

image311

receptet på lycka

Fyra avsnitt av Sex and the City är allt jag behöver för att må lite bättre, bli lite mer motiverad och bli lite gladare. I love those girls!

image310

shoooes

När jag var på Nova sist så stod jag och klämde på ett par Vagabond-gladiatorsandaler men de kändes inte 100 så de fick stå kvar. Tyckte att priset på 550 kr var lite väl högt så det gjorde sitt till. Har dock inte kunnat sluta tänka på dem och har ångrat att jag inte köpte dem, vilket måste betyda att jag verkligen vill ha dem.

Idag var jag och mamma på Komstad skor som ligger i....Komstad, på Österlen. Vi skulle köpa finskor till pappa, som inte är så väldigt förtjust i shopping. Anyways, jag hittade "mina" sandaler där för det facila priset av 479 kr. 71 kr billigare, för exakt samma sko. Weeeeeird! Det är bra att bo på landet!


ice cream

Ber mamma köpa Ben & Jerry's till mig också kommer hon hem med två stycken! Hon är fin min mamma! Dyr glass, men hon vet hur mycket jag älskar den så hon köper den ändå.

Tack mamsen!

on demand och lite mer

Här är mina nya fina etapper!

image307

Här är min fina hatt. Så här ser jag ut på stranden i sommar!

image308

Slänger även in en bild på min lunch. Detta är min absoluta favoriträtt♥! Tror den heter Caprese, men jag kallar den Tomat & Mozzarella : )

image309

fredag, fredag, fredag!

har gjort: ätit frukost, bäddat sängen medan jag skrek med i Winnerbäck-låtar...

nu: bloggar (dah!) lyssnar på Winnerbäck

planer för dagen: harva, vattna blommor, marinera kött

humör: superhumör!

väder: sol, sol underbara sol!

kläder: shorts och linne

äter: rostade mackor, grillad kalkon!

dricker: vitt te och vatten

Shopping and I like it!

Igår var det shopping för hela slanten...nåja, för halva slanten iaf! Fick ju börja dagen med lite jobb, sen var det shopping!
Jag och E åkte till Nova eftersom det var tjejkväll för medlemmar på MQ. Den började klockan 20 så vi åkte dit tidigare för att hinna med alla andra affärer. Hann också med en fika på Espresso House för att klämma ner en smarrig Scones. Mmmm!
Tjejkvällen var verkligen kul, man kände sig så V.I.P:ig! Det var namnlista vid dörren, det var bubbel och fruktfat, man kunde bli sminkad och få en håruppsättning, dessutom fick man 15 % på allt man köpte och dubbla poäng! En massa fina saker följde med mig hem, bl a en skjortklänning, två par shorts och en hatt. Yes people, I've bought a real hat! Jäkligt nöjd med allt och nöjd med hela dagen! Tack E!



SKÄMTAR NI???

Ska de bara visa 7 avsnitt av Cashmere Mafia??? Det slutade ju mitt i...PANG så var det slut! Seriöst, 7 avsnitt? Fy fan vad besviken jag blir!

Nu går jag och lägger mig.

Måndag

har gjort: gått en lååång runda runt stängslet för att kolla om det behöver lagas innan vi släpper dit djuren.

nu: kollar på Rachael Ray och surfar

planer för dagen:
köpa skruvar så att vi kan göra klart källarluckan. Kolla på Cashmere Mafia.

humör: OK

väder: fint väder, lite svalare än tidigare.

äter: tunnbrödsrulle och förhoppningsvis färsk sparris till middag!

dricker: grönt och vitt te, vatten.

Har btw glömt att berätta att jag har klippt mig. Har numera etapper! En förändring, perfekt för sommaren.

Dessutom har jag köpt em underbar ny bikini! Den är fantastisk och den sitter som en smäck!

That's about it.

pros and cons

PMS

-
200 saker....smärta, jävla humör, illamående...you name it.

+
Får äta obegränsat med Ben & Jerry's!!!!

onödigt!

Smaken är som baken. Smaken har alltid varit som baken och kommer alltid att vara. Så varför, vaaaaaarför finns filmkritiker, musikkritiker, bokkritiker och alla andra kritiker????? Det är som att sitta och recensera färgen blå.  Det går inte. Det finns ingen mening!! Lägg ner!

Orolig mamma

Min mamma är orolig för mig. Hon tycker att jag är ute för lite. "Du kan väl gå på bio?" "Du måste ut och träffa folk, du kan inte sitta här hemma med dina gamla föräldrar!" "Ska du inte ut och festa snart?"

Hur pass vanligt är detta? Hur orolig bör man bli för sig själv när ens mamma är orolig för att man festar för lite?

Troligtvis bäst att inte tänka mer på detta.


Nästan klart and I love it!

Jag har haft ett litet projekt som snart är klart.
Vi har ett TV-rum som tidigare hade en gammal röd hörnsoffa i skinn och ett vitt ganska stort soffbord. Där fanns även en ganska smaklös matta som inte alls passade in och taket var träfärgad panel. Det var mörkt och ruffigt.

Till midsommarfesten för....2 år sedan så behövde vi duka i TV-rummet, så vi ställde ut soffan på gräsmattan. Sedan kom den aldrig in igen...tack gode gud. När jag och brorsan flyttade till olika ställen så fick mamma och pappa ärva våra Poäng-fåtöljer så dem jar de haft sen dess.

För några veckor sedan målade jag taket så nu är det nästan helt vitt, men träet syns igenom. Vilken skillnad! Så ljust och luftigt det blev! Nu har vi också äntligen fått vår nya fina härliga soffa och idag köpte vi soffbord och lite "lull lull" och det blev så fint!

Vi ska bara fixa en matta och sen är det klart! Jag har en matta som ligger i klädkammaren så vi funderar på att ta ner och damma av den. Vår se hur vi gör med det.

Här är iaf resultatet so far:

image300

image301

image303  image305

image306

Nöjd som tusan!