fredagskväll

Jag är så trött, så trött. Skönt med helg efter en lång, hård vecka. Skönt att vara hemma hos mamma och pappa och bli ompysslad. Imorgon ska jag eventuellt hälsa på min kära vän E för att byta julklappar. Bättre sent än aldrig!

Nu är det CSI:Miami och sen blir det te och gos med kudden. Soooova!

Kram♥

torsdag

gjort: jobbat 11-17, fullt upp även idag. Fått massa beröm och det känns så skönt. Trivs bra! Snart är det bara sex veckor kvar av praktiken och sen tror jag att det kommer att kännas konstigt att börja plugga igen. Fast kul att träffa klassen i och för sig. Har också köpt lite småsaker, ett långt pärlhalsband, en kôhl penna till ögonen och rengöringsservetter till ansiktet. Ätit pizza, promenerat med Hjärtat.

nu: precis kollat på SatC, nu är det The Closer på 8an.

sen: Criminal Minds! Te....sen bums i säng.

Kram♥

utmanad

har blivit utmanad av Simon att lista 8 ovanor och sen utmana 8 andra. Jag vet inte 8 männsikor som läser min blogg, så jag utmanar bara Tufvesson/Magnusson!

Mina 8 ovanor:

1. Jag pillar på finnar, kvisslor och allt annat som sticker ut från min hud. Dålig ovana!

2. Jag är superdålig på att hålla kontakten med gamla kompisar.

3. Jag är pedantisk och mår dåligt om saker inte står exakt som jag vill ha dem.

4. Jag kör bil till skolan för jag hatar att åka buss och det är skitlångt att cykla.

5. Jag ser alltid sammanbiten ut och jag kan inte hjälpa det!

6. Jag ringer till mamma och pappa många gånger varje dag....

7. Jag blir grymt irriterad när jag har skriva-fult-dagar.

8. Jag blir så in i helvetes irriterad när folk med barn tar för givet att jag avgudar deras äckliga unge och vill leka med den. Det vill jag inte.

Så ja...lite ovanor...av många.

Kram♥

onsdag

gjort: jobbat 11-17, fullt upp och roligt!
köpt en jeansjacka, handlat mat. Ätit tacos.


nu: kollar på The Closer, loove kriminalserier!

sen: ta det lugnt med en kopp te och Hopkins på 5an.

Kram♥


tisdag

gjort: jobbat 11-17, går finfint! Trivs bra och känner att jag gör lite nytta i alla fall. Skönt att vara trött av arbete på kvällen och inte bara av plugg!
Varit hos bror och kollat in nya TVn och hans hemmabyggda TV-bänk, supersnygg! Bjöds på Pytt i Panna och stekt ägg, inte fy skam!
Beställt kläder från H&M. Även om jag kan springa in till H&M vilken dag som helst, så gillar jag att beställa på internet. Det är organiserat och lätt att hitta. Dessutom är det ju superkul att få paket!

nu: ska ta en lång skön dusch.

sen: sitta på ändan och dricka te och se på TV. Finns inget bra så kollar jag på älskade SatC. Btw, visst är avsnitten som går 19.30 redigerade?? De hade bytt ut bitch mot hooker! Antar att det måste göras barnvänligt. Jag ska i alla fall se the real deal!

kläder:




♥ Acne Hep Pure
♥ randig t-shirt, H&M
♥ svart kofta, H&M
♥ Fjärilshalsband
♥ DKNY-väska
♥ mormorsskor:


(Looooove inbyggd WebCam!!!)

Kram♥


från oss

till er!

Trevlig kväll♥


all done

Hemma igen och alla måsten gjorda. Har både storhandlat och storstädat, så nu är kylskåpet fyllt och lyan skinande ren. Alla räkningar är betalda så även där är ordning och reda. Härligt sätt att börja en ny vecka!

Ikväll blir det någon mat....vet inte vad än, också blir det Bones på TVn. Me lajki!

Trevlig kväll♥

nästan återhämtad

Jösses vad knockad man blir av den jäkla sjukdomen! I tisdags reste jag mig knappt ur sängen (efter att jag slutat spy, uäck), snälla E fick köpa juice och ProViva till mig, gå ut med Alice och t o m stoppa i en film i DVDn. Jag orkade ingenting. Var törstig som en gnu men sjukvårdsrådgivningen sa "1 tsk var 10e minut i 1 timme, sen 1 msk", jag höll på att dö. Tog en tesked och satt sen och räknade ner tills jag kunde ta en till! Ville bara ta ett helt glas och svepa.

I onsdags var det lite bättre, men var fortfarande helt yr i huvudet och dålig i magen. Symtomen försvann inte förrän onsdag eftermiddag och sen är det 48 timmar som gäller innan man träffar någon annan. Ringde sjukvårdsrådgivningen igen (har bara ringt....4 ggr!) och frågade om jag kunde åka hem till mamma och pappa och sen åka tillbaka och bli smittad med mina egna bakterier igen. "Nej, men det är risk för att du och dina föräldrar smittar varandra" Tydligen kan man göra det även om smittan kom från samma källa eftersom den kan förändras. Härligt. Jag som bara ville hem till mamma : ( Så jag fick klara mig i min ensamhet tills idag, men då kunde jag iaf köra hem själv.

Man blir så jäkla sunkig av såna sjukdomar! Vill skura hela lägenheten 20 ggr för den känns inte ren. Har bara orkat skura badrummet och tvätta sängkläderna, men när jag kommer hem igen, då jävlar.

Nu ska jag gå och dricka ett stort glas vatten, bara för att jag kan!

Kram♥

däckad

av vinterkräksjukan. Min värsta mardröm. Är på bättringsvägen, men fortfarande helt utslagen.

Hemskt : (


första dagen

avklarad! LIAn är igång och det känns bra. Ovant att vara ståendes och gåendes hela dagen, grymt ont i ryggen, men annars är det bara bra. Så kul att få praktisk erfarenhet och inte bara böcker och mer böcker, som det var på högskolan. Nu får man GÖRA också, härligt. Jag gillar att använda händerna och jag älskar när det syns en tydlig skillnad när jag gjort något. Så har det varit idag, fått massor av komplimanger och det känns bra. Gör mig peppad att göra ännu bättre ifrån mig imorgon.

Nu ska jag bara slappna av och njuta av mitt hem, min TV och min älskade älskade gullvovve!

Kram♥

helgen

Har varit hemhemma hela helgen och blivit ompysslad. Skönt när man är sjuk. I fredags var mamma och pappa bortbjudna så jag beställde pizza och kollade på TV.

I lördags tog jag det bara väldigt lugnt, man blir himla trött när man är sjuk : ( Surfade runt på hussidor mycket, gratis nöje.

Idag har vi firat kära mormor som fyller 88 år i morgon. Ingen dålig ålder hon uppnått minsann! Det blev smörgåstårta och fika med chokladbiskvier...mmm.

Nu har jag presis ätit en hemmagjord sallad med stekt kycklingfilé i, riktigt gott! Har också avverkat fyra SatC-avsnitt and I like it a lot!

Strax blir det nagellackering, Bones, te och lite mörk choklad.

Trevlig kväll♥

Ny TV

Nu har bror äntligen köpt sin flådiga TV(efter månader av tjat!) så nu har jag hans gamla fina TV. Det bästa är att den har två scart-utgångar så jag slipper koppla om när jag ska se på DVD. En sån lyx! Haha...jaja, lyx för mig i alla fall.

Kram♥

Yay

Har fått datum för första utbetalningen från CSN! Börjar bli liiite tomt i kassan...

Kram♥

bra/dåligt

dåligt: ännu sjukare idag
bra: ställde upp för min grupp och stannade i skolan när jag bara ville ligga i sängen och snörvla

dåligt: vi har tenta på fredag och jag har inte börjat plugga...
bra: sen har vi inga tentor på minst två månader

dåligt: känner mig nervös inför LIAn
bra: vet att jag inte är ensam om det

dåligt: gruppen hade svårt att komma igång med arbetet i morse
bra: men slutresultatet blev bra!

bra: jag är lyckligt lottad, med en underbar familj, de bästa vänner som finns och världens gulligaste vovve!

Kram♥

toppenpresent

Fick en toppenpresent av mamma i söndags.....något jag velat ha ända sen en frisör använde den på mig på Edmonds Hair för säkert 7 år sedan.....nämligen en Volumaster från Björn Axén för OBH Nordica.

Hon e så go! Tack mamma : )

Kram♥

bra/dåligt

bra: åt lunch på IKEA med gruppen och vem fick vi se, om inte Ingvar.....Kamprad alltså! Gjorde en sån där kontrollrunda som man sett i dokumentärer om honom. Hans besök förklarar varför det var JÄTTEmycket personal på IKEA igår. De sprang runt och kontrollerade, hängde skyltar och fixade. Kan tänka mig att de var lite nervösa och pressade. Men han såg så gullig ut och verkade att vara det också, dock har han nog höga krav på alla sina anställda, annars hade han aldrig kommit så här långt. (Jag hänger inte på IKEA varje dag och det är faktiskt oftast med skolan!!)

dåligt: skolarbetet drog ut på tiden och jag var inte hemma förrän halv 6.

bra: min gullunge är den gulligaste ungen i världen!

dåligt: jag är grymt förkyld och mår skit.

dåligt: fick avslag på min klagan på DEN FELAKTIGA p-boten....grrrrrrr.

bra: nu ska pappa ringa och leva jävel med dem......RÄTT SKA VARA RÄTT. Det är inte ok att dela ut felaktiga böter.

Kram♥

back

Nu är jag tillbaka efter en UNDERBAR skidsemester i Österrike! Vi har varit i en liten mysig by som heter Söll och som ligger i Österrikes största sammanhängande skidområde, SkiWelt. Allt var perfekt, solen sken, det var minusgrader, snön var kall och mjuk och maten var mumsig. Bilder kommer när jag fått dem av bror!

Idag var första dagen tillbaka i skolan och det kändes tungt! Nu går vi bara en vecka och sen ska vi ut på LIA, vilket är ganska nervöst. Men det kommer nog att gå bra.

Nu ska jag skriva av alla anteckningar som jag fått låna av söta S!

Ha det toppen!

Kram♥