muffins och lampor

Så, intervjun var i....onsdags, förra veckan. Hon skulle försöka höra av sig förra veckan, annars blev det denna veckan. Nu är det torsdag och jag börjar undra. Men nu ska jag hålla humöret uppe. Försöka. Inte helt lätt när det är den-tiden-i-månaden.

För att muntra upp mig så bakade jag muffins häromdagen. Letade på dagensmuffin.se och hittade
dessa. Herre min gud vilka underbara muffins!!!! De var ren njutning att äta. Men de är slut. Kanske för att jag åt 2 ½ igår? Jag gjorde dem STORA, i såna formar som är på bilden. Man blev mätt av en. Speciellt när de var varma. Kan man leva på chokladmuffins? Bara?
image281
Hello lover...

Inflikning: Han "Nils kustbevakare" är en liten heting. Minsann.

Jo, åter till verkligheten. Mamma har investerat i två nya fönsterlampor. De förra fick mamma och pappa på sitt bröllop. Det är väl allt man behöver säga om de fruktansvärda ex-lamporna. När vi satte upp adventsljusstakarna i julas så bestämde vi att vi aldrig skulle sätta upp ex-lamporna igen. Nu har införskaffandet av nya lampor dragit ut på tiden, därför har vi också haft m ö r k t i två rum. Well, not anymore!!
Eftersom jag var smakråd så slutade det med att lamporna var värd all väntan och allt mörker.
image282
Kromad fot och svart skärm, en riktig skönhet.

image283
Fot i borstat stål med cremevit skärm, vacker!

Adios ♥



bad

Usch, vilken dålig dag det är idag. På uruselt humör, slö, storm ute, känner mig bara deppad. Och förbannad. Mixed emotions.

image280

bio

Igår var det biodag med tjejerna! Först såg vi P.S I Love You med Hillary Swank och Gerard Butler(mmm, ögongodis!!). Jag har aldrig gråtit så mycket över en film i hela mitt liv! Den var underbar och jag förstår inte varför den har fått så dålig kritik. Filmen var över två timmar lång och jag grät nog 90 % av tiden. Fantastisk film. Fruktansvärt sorglig, men fantastisk.

För att lätta upp stämningen lite så såg vi Alvin och gänget sen. Den var söt och lite smårolig, speciellt när de var klädda i silvriga overaller och dansade ungefär som N'Sync! Sen är det ju mindre kul att gå på en bio där 80 % av besökarna är under 7 år...Varför gjorde han så? Vad händer nu? Vad var det?...skoj.

Annars hade vi en jättekul dag och tjejerna är för härliga!




glimtar ur Alices liv

image273 image274

♦ Gomorron matte!   ♦ Kan vi inte kela...bara liiite?

image275 image276

♦ Juuuust chillin'...

image277 image278

♦ Kisspaus! ♦ Morfar är min idol!

image279

♦ Gonatt!

done

Well, intervjun avklarad...vet inte hur det gick. Känns ju bra men man vet aldrig. Får se, hon skulle höra av sig senare i veckan. Hoppas hoppas!

Sååå...nu ska jag ut och kela med kalvarna.

image271

Tschüss!

gissa vad jag har gjort

image270

Jag har suttit gränsle över en nyfödd kalv...!

röj-ryck

Igår kollade jag på Oprah och fick ett ryck. Det handlade om en familj som hade stora problem. Frun i huset handlade och handlade så hela huset var FULLT av saker. Det var 300 kvadratmeter stort och överallt fanns små gångar som man skulle gå i . Resten av ytan var fylld av 1,5-2 m höga högar. Hon hade 3000 par skor och 3000 väskor. Hur kan det gå så långt?? De hade ett trebilsgarage och när de öppnade portarna var det fullt av saker, vi snackar från golv till tak! Jösses...Iaf så städade Oprahs team upp och fyllde ett 3000 kvadratmeter stort lager med sakerna. Sedan såldes alltihop. Huset var angripet av svartmögel, det fanns loppor i sakerna och annat skit. Man fick renovera hela huset, men ack vad fint det blev sen!

Anyway, jag bestämde mig för att röja ut all SKIT jag har samlat på mig under åren. Saker som jag inte kan förstå varför jag överhuvudtaget har sparat från början. Vad tänkte jag att jag behövde lådorna till, som min ansiktspeeling och ansiktsmask kom i? Jag har härmed sorterat ut allt som jag nån gång har tänkt att jag kanske...någon dag...skulle..möjligtvis behöva. Och det känns så befriande!!
Ska rensa garderoben och ge bort allt jag inte har använt på ett bra tag. Saker som är för små, inte sitter helt 100 eller som jag inte är nöjd med helt enkelt. Svårare att sortera bland är mina älskade väskor...och skor. Men det lär dröja innan jag har 3000 iaf!

Idag ska jag ut med Gullan. Vi ska dra upp buskar och det är superkul! Precision krävs, så man får vara riktigt koncentrerad!

Have a nice day!

Over and out.

three points

♦ Partyt igår var en stoooor besvikelse. Ungefär 100 pers på hela stället. Illa Illa...Dock var förfesten lyckad, med bakad potatis, godis och Bröllopsfixaren. Och några Xider...Hade trots allt jättekul med härliga Gregersson, my paaaal! Nästa gång så....

Jag ska på en intervju..för ett jobb..YAAAAYY! Och även om jag inte får det, så är det en fantastisk erfarenhet!

Gullan och jag har blivit bästisar. Vi är buskarnas värsta ovän! Jösses vad vi är bra, vad vi kan. Nästan lika mycket som Lotta på Bråkmakargatan!


Acne is the shit!

Har förresten glömt att visa de underbara jeansen jag köpte för halva priset på Acnes rea! Jag är kär i dem!

image268 image269

Bilderna är kanske inte världens bästa, men det är svårt att fota byxor! Ber om ursäkt för den skitiga spegeln..!

ser bra ut!

Fick en trevlig överraskning idag! Optikern ringde och sa att mina glasögon var färdiga! När jag provade ut dem sa han att det nog tog två veckor, men det tog alltså bara 9 dagar. Det tackar vi för! Jag är grymt nöjd med den modiga designen.

image267

De syns verkligen!

När jag ändå var inne i byn köpte jag en ögonpenna från Aco, eftersom mina ögon är så känsliga när jag har linserna i. En ny foundation från Lóreal och ett nagellack från Mavala fick också följa med hem.

Alice fick ett nytt "alltidhalsband". Gillar inte att hon springer runt utan halsband och namnbricka, men hennes finhalsband är så kraftigt att jag tycker synd om henne om hon ska ha det alltid. Nu fick hon ett gulligt, blått, mjukt valphalsband. Blått är verkligen Alice färg! Så kungligt! Och Alice betyder ju faktiskt ädel....!

Nu ska jag ta och laga pappas älskade soffa...

Adios!!

stäng melodifestivalen

I år ska jag åter igen försöka undvika allt som har med melodifestivalen att göra. Jag tycker att den förstoras upp för mycket och jag tål inte Carola, eller Christer Sjögren. Också ska det ventileras i varenda tidning, vilken låt är bäst? Vems klänning är skandalös? Vem ska få en andra chans? Vann rätt låt? Och hela kalaset slutar med att Carola vinner, med en värdelös låt, i fula kläder och med övernaturligt vita,nästan självlysande tänder. Vilket i sin tur slutar med att hon, och Sverige hamnar sist i Tallinn, Ljubljiana eller var nu Eurovision Song Contest utspelar sig. Skoj.
image264

 Istället ska jag se på CSI, min favorit. CSI:NY har varit min favorit länge, men nu börjar jag gilla CSI:MIAMI mer och mer...kanske pga att vattnet i Miami är så fantastiskt vackert! Jag är väldigt svag för turkost vatten! Har aldrig sett det i verkligheten, men snart så.
image265 image266




Fredag

Mamma är riktigt dålig idag, troligen är det influensan som slagit till. I vilket fall som helst så ville jag lätta hennes arbetsbörda. Har städat undan allt efter festen så hon slapp. Känns skönt att göra nytta.
image263
Vi har bestämt att vi ska måla om i genomgången mellan mitt och Patriks rum, toaletten och köket. Nu är där en tapet som har lossnat överallt, så vi tänkte piffa till lite. Det ska troligtvis bli en ljus beigevit nyans som vi ska rolla på med en knottrig roller, så det blir lite liv på väggarna. Vi ska dessutom måla lister och tak i antikvitt. Det kommer att bli fint och stilrent! Jag älskar verkligen att fixa med målning och inredning!

image260image261






TOPPen dag!

Blev en tur till Ystad idag med en snuvig mamma. Var på jakt efter partytoppen med stort P. Letade på MQ, Boston och Princess men hittade inget som kändes 100. Åkte ut till 3 Magasin och DÄR fanns det! Ett coolt rockchict linne från Kuyichi, som faktiskt var pionjärer när det gäller ekologisk bomull och fair trade fashion. Kommer att användas tillsammans med det långa Cheap Monday-linne som jag också köpte. Snyggt! Så, outfiten är fixad.

I Ystad köpte vi även varmrökt lax på Lisas Skafferi. Ska bjuda på den imorgon när vi har ett goodbye-party för vår amerikanska vän. Ikväll har hon varit här och visat filmer från USA. Hon älskar att ta foton och det är ju fantastiskt! Jätteintressant! Kvällen har med andra ord varit fylld av intressanta diskussioner och skratt, härligt!
image258


Gregersson, jag är laddad, är du laddad??!!

image259

Gonatt!




Tisdag

har gjort: skogspromenad med alice, tränat på Crosstrainern, rensat i datorn

nu: strax lunch, ta en dusch

planer: till optikern för att undersökas och välja ut nya glasögon

humör: gott humör!