Marias blogg!

Ramlade över en rolig sak: Maria Montazami har börjat blogga för amelia! Jag ÄLSKAR Maria Montazami! Hon är så genuint trevlig och verkar vara en så go människa! Så nu kan man följa henne varje dag!

Adressen är:

amelia.se/blogg/maria-montazami

♥Mli

Foundation!

Fick ett prov på en foundation för längesen och hittade det häromdagen. Testade den och blev kär! Den heter Photogenic Lumessence och kommer från Lancôme. Så skulle jag köpa ny foundation i helgen och såg att den kostade 405 kr. Ouch! Lite dyrt, så jag fick tipset att köpa Active Moist Make-up från Isadora. Jag hatar den. Luktar illa, tunn och otäckande. Utkastade pengar. Igår gick jag till Kicks och pratade med Camilla. Hon sa att för henne räcker den ett halvår och då sminkar hon sig mycket och varje dag! Så jag köpte den....och jag ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR den!!!

Den ger lyster i hyn, återfuktar huden i upp till 24 timmar och hjälper till att dölja om man har fina linjer. Dessutom har den SPF 15. Jag tror att vi kommer att vara vänner länge!

♥Mli

måndag

Dagen har varit sådär. Har varit på kasst humör. Att sitta framför datorn och skriva X-jobb är skittråkigt och skitjobbigt. Tur jag har ♥at som behöver motionera, annars hade jag suttit inne hela dan. Har iaf fått gjort en del idag, skönt, men mycket kvar.

Har också storhandlat till hela veckan och köpt hundmat. Så nu klarar jag mig om det blir vulkanutbrott eller annat skit!

Ikväll blir det glass, Det kungliga bröllopet, manikyr, äppeljuice, Svenska Hollywoodfruar och te.

See ya!

♥Mli

idag, imorgon, i övermorgon

Var på XXXLutz jobbmässa i morse. Vi var där vid 9, det började 10, 10.20 ca hade jag min 5 minuters intervju. Då ringlade kön ända ner till gamla IKEA...herregud vad mycket folk! Och det var verkligen ALLA sorters människor! Kostymkillar, tatuerade på halsen-killar, unga käcka brudar, äldre moderiktiga damer, halvgamla skabbiga tanter och alla andra människotyper man kan tänka sig. Killen som intervjuade mig var lugn och trevlig, fick mig att slappna av hyfsat och de är väl de bästa intervjuarna?
Tänker inte hoppas på att få något jobb eftersom det var 34 000 000 000 andra som var där och sökte!

Ikväll ska hela familjen gå på nån föreställning i Ystad som heter Armlös, benlös och sanslös. Hoppas den är rolig och tänkvärd. Efter det blir det restaurangbesök och sen är man nog lagom sugen på att hoppa i säng!

Imorgon ska jag vara smakråd åt mamma när hon handlar nya kläder. Skoj skoj!

På söndag ska jag få mitt LIA-kontrakt underskrivet och sen händer inte mycket mer i helgen.

Nu ska jag ta det lugnt lite, innan jag ska hämta broren.

♥Mli

mindre ångest

Fick äntligen ändan ur vagnen och tog tag i LIA-sökandet. Tog ungefär 10 min och sen hade jag fixat en LIA. Så nu är det ett problem mindre!

Fick ett mail om att jag inte fick ett av jobben jag sökt, men det känns helt ok. Helt ärligt var jag inte riktigt kvalificerad, men det skadar aldrig att försöka. Tycker det är hemskt trevligt att få ett professionellt mail tillbaka om att man inte fick jobbet och varför. De flesta skickar inget sådant mail, men ärligt talat, hur svårt är det?? Så bara för att jag fick det mailet så känns det inte lika tråkigt att jag inte fick jobbet!

Efter mailet fick jag lite eld i baken och satte mig och letade efter andra jobb. Hittade två som jag också sökte, så för tillfället har jag fyra ansökningar ute. Bättre än ingen!

Har skrivit väldigt lite på X-jobbet idag, men nu håller jag kväll. Imorgon är det nya tag!

Imorgon kommer mamma och pappa och hälsar på och vi ska minsann äta sushi! Fick dem äntligen att testa för nån vecka sen och de tyckte det var helt ok, trots skepticismen före!

♥Mli

ett ord

Dagen kan väl sammanfattas med ett ord.

Å N G E S T.

Har ingen LIA än, ingen motivation till att skaffa någon heller.
Måste skriva X-jobb, men ingen motivation där heller.

+ några andra ångestframkallande problem.

S K I T.

måndag

Känner mig ganska nöjd med det jag har gjort idag. Prickat av en del saker på min lista och det känns ju alltid bra. X-jobbet går framåt och just nu känns det som all det faktiskt kommer att ordna sig. Tycker dock att det är fruktansvärt tråkigt att sitta hemma själv och skriva. Är faktiskt ett flockdjur!
Har iaf tid att ägna mig mer åt lilla ♥at och det känns bra. Hon har varit lite deppig på senaste tiden, vet inte om det är för att hon löpt eller om det är något annat, men det skadar aldrig att visa hur mycket jag älskar henne. Det är ju hon och jag mot världen.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, pyssla om mig själv, är ju fortfarande sjuk. Blir nåt på TV antagligen. Ska käka resterna av lunchen och bara slappna av tror jag...

Nu blir det mys och gos med ♥at!

♥Mli

valpsjuk!

Kollar på Revolutionary Road, men tycker den verkar ganska tråkig. Kanske blir bättre.

Idag har jag varit och hälsat på Tuvan och lilla Saga. Valpar är det sötaste som finns och Saga var verkligen inget undantag! Hon var helt bedårande! Liten, mjuk, fjunig, stora tassar, klumpig, gnagig och bara helt underbar! Vill också ha en valp, men det är inte läge nu och jag har ju min lilla älskling!



Nu ska jag gå och kramas med henne!

♥ Mli

bättre

Mår "peppar peppar" hyfsat idag! Är fortfarande snörvlig, lite tung i huvudet och trött, men tror inte det är så allvarligt att inte lite....eller mycket Tequila kan råda bot på!

Idag blir det vila, sen shopping med Emsan och sen party ikväll, rolig dag! Hopas hoppas hoppas att jag mår bra ikväll!

♥ Mli

Cant wait!

Då har man blivit förkyld igen. Superkul. Tänker ta denna dagen till att vila, kurera mig, käka naturmedicin, äta glass, dricka te och ta det lugnt. Imorgon är det dags för fest igen. Först ska jag och Emsan ta en runda på stan och sen blir det de vanliga: Baka pizza, lyssna på bra musik, fixa oss, dricka Tequila och gå ut. Ser fram emot det som attan!!

Näe, nu ska jag slökolla på TV och surfa lite.

♥ Mli

Skulle bara...

Skulle bara gå till apoteket för att hämta ut ny medicin, men så hade jag en rabattkupong på 20 % på H&Ms kosmetik. Var ju tvungen att gå in och kolla om de hade concealern jag var på jakt efter. Hade de inte, men jag tog en liten runda i butiken iaf och vad hittade jag? Jo, de två finaste klänningarna från The Garden Collection!! Ibland har man tur och då kan man inte se detta på något annat sätt än att det är ett tecken. Jag skulle helt enkelt ha båda klänningarna!

Här är de:


Kort, axelbandslös, pffig dröm i ljus puderrosa, UNDERBAR! Lite skrynklig dock!


Benvit, A-linjeformad klänning med söta hjärtan i ringningen! UNDERBAR!

Hittade dessutom sjalen jag spanade in på internet igår!

Perfekta färger och det perfekta mönstret!

Hittade också en axelbandslös BH som är som gjord för den puderrosa drömmen!

Dessutom har H&M ett erbjudande idag om att man får 100 kr i presentkort om man handlar för 400 kr så jag fick 200 kr i presentkort, TREVLIGT!

Efter det upplyftade besöket på H&M gick jag in en runda på Kicks för att hälsa på C som jag jobbat med tidigare. Där hittade jag också concealern och ett nytt värmeskydd från Schwarzkopf.

Sist men inte minst var jag på jakt efter torktumlarbollar. Hemköp hade inga, Coop hade inga "det finns inga speciella bollar till det, använd tennisbollar", men Willy's hade. Tji fick ni Coop, det finns visst det speciella bollar till torktumlaren!!


Bildbevis!

Så nu kan jag tumla täcket och kuddarna som ligger i tvättmaskinen, skönt!

Och med examensarbetet går det väl så där. Gick in i väggen i morse, men hittade ut igen tack vare Susanna! Känns fortfarande som ett berg, kanske inte som Mount Everest, kanske som Mont Blanc..

Resonerar så här idag:
Jag HAR börjat LITE, men när man har mensvärk OCH håller på att bli förkyld så får man slöa och skämma bort sig själv.

♥ Mli


Dagen X

Idag börjar jag på mitt X-jobb. Det känns som att jag ska bestiga Mount Everest, hopplöst och omöjligt. Ska dock först åka till skolan och ha ett möte med min grupp och läraren. Vi har lite att klara upp....hmpf.

Solen skiner idag iaf och jag tror att jag ska försöka hinna med ett besök på Kicks. Måste testa concealern som Emsan gillar så mycket.

I torsdags körde jag till Net on Net och köpte en ny plattång. Min gamla är väldigt gammal, sliter alldeles för mycket på håret och har bara en temperatur. Den nya är en OBH Nordica Björn Axén Straight and Curl. Den har steglös temperaturinställning, tar 30 sek att värma till högsta temperatur, har rundade plattor så att man slipper horisontella linjer och den är mycket snällare mot håret.
I lördags innan discot så lockade Emsan håret på mig och det blev jättefint! Är himla nöjd med tången!

Nä, nu är det lunch och sen bär det av mot skolan.

♥ Mli