Måndag

har gjort: kollat upp bio, busstider mm, ätit frukost med mamma

nu: klä på mig!

planer: slänga massa skräp, handla lite, damgympa, CSI, missar aldrig CSI!

humör: på gott humör! Har precis konstaterat att jag inte kommer hinna sova mina åtta timmar denna vecka, men det gör absolut ingenting för veckan är full av roligheter!

kläder: inte kommit så långt än!





Skrot

Jobbat torsdag och fredag denna veckan också. Jättekul! Idag har jag, mamma och pappa byggt ihop en garderob till mamma. Gick väl sådär. Jag blev så j-la arg ett tag att jag gick ifrån skitet. Bygga Jysk-möbler+PMS=katastrof. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Jysk är skrot! Tacka vet jag IKEA!!
Nu är jag så himla trött, mina ben är som tegelstenar.. Tror att jag ska sova en stund så jag orkar med kvällen. Då blir det film och massa godis med E och I.

Nu: vila.

Måndag

har gjort: ätit frukost, promenad med Alice

nu: kollar på Oprah

planer för dagen: gympa ikväll, CSI

humör: kasst humör, kanske är det PMS som kommer smygande?


Update

Dålig på att uppdatera igen. Jobbade i torsdags och fredags och då orkar jag inte blogga. I lördags var det fullt upp hela dan för att förbereda gåsamiddagen vi hade på kvällen. Vi var femton stycken så det var en del att förbereda. Festen blev lyckad och vi hade väldigt trevligt, med roliga historier runt bordet!

Igår körde jag och hämtade M i Sandby och sedan körde vi vidare till Lund och hämtade upp P, sedan vidare till Kävlinge där vi handlade och lagade till Nachos hemma hos P och R som btw har en superfin och clean lägenhet med massa fina detaljer. Efter maten som var sååå god, spelade vi TV-spel. Det var väldigt längesen jag gjorde det och det var jättekul! Vi spelade ett spel där man skulle Bowla, spela tennis mm, genom att göra de rörelserna med kontrollen. Svårt att förklara! Men det var jättekul och ganska jobbigt! Vi testade också att kasta kor och leverera en bomb : ) Dessutom dansade vi på dansmattan och det var svårt!

För att bli lite nostalgisk så spelade vi även Super Mario, ett av de riktigt gamla. Det var fortfarande lika kul!

Det blev med andra ord en lyckad helg!

Onsdag

har gjort: fixat ännu en digitalbox till huset. Bråkat med mamma. Ätit frukost. Ringt till Agria. Städat.

planer: hämta ut medicin, köpa handdukar, kolla på Grey's Anatomy ikväll.

humör: det skittråkiga vädret gör verkligen inte underverk på humöret. Regn, grått och blåsigt. Jag hatar detta väder. Vill åka bort.

kläder: Miss Sixty jeans, rutig skjorta från H&M och grå kofta från Zara.

Igår hjälpte E och E mig att slinga håret. Nu är jag blondare och det behövs när det bara blir mörkare och mörkare där ute.

I måndags hände två stora saker...Skåne blev digitalt och jag var med på gymnastiken. Damgymnastiken. men det var ganska jobbigt...jag är nog otränad.

Körkort

Igår klarade G uppkörningen! Grattis!

Att ta körkort är nog det bästa jag har gjort i mitt liv...man får en annan sorts frihet. Kan bara ta bilen och sticka. Det är bäst att sticka försiktigt så att inte farbror polisen kommer och tar en!

Mitt körkort tog jag 2004, i juni. Helgen efter körde jag 40 mil : ) Det var tider det..!

Anyways: G, kör försiktigt!

Remember!

tisdag klockan 21.00 ska jag sitta bänkad framför TVn för då går Moulin Rouge. Jag älskar Moulin Rouge!!

Powerwalk, Kräftskiva, Jobb...

Nyss kommit hem från en powerwalk. Vädret är så fint, lite kallt men soligt och vindstilla. Har kommit på att om jag går och lyssnar på en ljudbok så flyger tiden och jag fram! Är så koncentrerad på boken att jag glömmer att jag är ute och går också plötsligt är jag hemma igen!

Kräftskivan igår var trevlig förutom att jag efter två dagars jobb i affären var helt slut och somnade tjugo över tio. Jag vet. Dåligt. Idag fick jag höra att vissa äldre deltagare hade fått rejält med alkohol i sig!

Som broren sa: Här går ni och oroar er för att vi ungdomar ska bli fulla också är det de gamla som blir fulla och bär sig åt! Det är så sant! Tydligen skötte sig alla ungdomar exemplariskt! Jag gjorde iaf det...: )

När jag sen skulle sova på riktigt så låg jag och repeterade vad olika blommor heter och vad de kostar...inte smart att göra halv två på natten. Hade svårt att komma ihåg Gladiol...eller Gladiolus..nåt sånt, men den kostar iaf 15 kronor, det kom jag ihåg!

Jobbet i affären är så himla roligt! Vi jävlas med varandra och man får ta eget ansvar och egna beslut. Jag trivs jättebra. Nu har jag fått börja att stå i kassan också och det går jättebra. P är superbra på att lära ut saker för hon är lugn och pedagogisk!

Nu ska jag gå och fixa naglarna...de tycker inte lika bra om jobbet som jag gör!

Adios!


Uppdatering

Oj, vad jag är dålig på att skriva här!
E har nu också påpekat det. Jag visste det.

Måste komma in i bloggandet igen. Eller, måste och måste...jag vill.

För att samanfatta de senaste fyra dagarna:

Vi hade födelsedagsmiddag i söndags. Mamma lagade Oxfilé Provencale och det var sååå gott! Tårta till fikat så klart.

I måndags handlade vi inför Kräftskiva modell XXL på fredag. Mycket blev det.

I går städade vi och handlade ännu mer...mycket behövs!

Idag har jag badat Alice, städat och tagit en lång promenad samtidigt som jag lyssnade på en ljudbok. Har börjat lyssna på Små Citroner Gula av Kajsa Ingemarsson. Verkar bra. Har även haft ett stort bråk med vår spannmålsbrännare. Jävla skit. Men jag vann : D

Ikväll ska jag sitta klistrad framför Grey's Anatomy...givetvis! Spännande som attan! En stor kopp grönt te blir det också...och kanske lite mörk choklad? Har hittat en ny favorit: Droste 75%-ig. Lagom stora bitar som smälter i munnen. Mmm...

I morgon ska jag jobba! Och även på fredag. På fredagkväll är det som sagt Kräftskiva med massa folk. Trevligt!

Well, över till något annat, I'm off!




Vad är det för en dag?

Jo, det är pappas födelsedag! Dagen började bra med att pappa fick sina presenter: första säsongen av MASH, som han älskar (min idé) och en Polygrip-tång (Patriks idé). Dessutom fick han ett arrangemang som jag gjorde igår! Nästan helt själv! Snyggt med svart kruka och blommor i orange. Det blev rosor och Gerbera, limegröna Krysantemum och röda bär. Ja, jag blev faktiskt nöjd!
Lite längre fram på dagen fick jag en mööörk stund. Var trött och på riktigt dåligt humör. Gick och la mig en stund och sen blev jag väckt av pappa för det var fika. Och då var dagen ljus igen!
Efter fikat har jag och pappa sågat och klyvt ved. Så lite frisk luft har jag fått idag!

Nu går det en film på TV som jag ska se.

Ikväll blir det hemgjord pizza och mys!

Adios!

trött

Jobbat två dagar nu och jag är trött! Har stigit upp klockan sex och stått hela dagarna. Men inte gnälla för det har varit skoj!
Ska bli skönt att sitta i soffan ikväll med en kopp te. Snart är det CSI:NY!

Gokväll ♥

full fart

Haft en bättre dag idag och faktiskt fått saker gjorda. Hjälpt mamma att dela på blommor och planterat. Dessutom har jag och G byggt lite på terassen. Det är en del arbete kvar, men vi närmar oss iaf! Den blir riktigt fin och det kommer att vara så mysigt att kunna sitta där och äta middag eller fika nästa sommar.

Igår bokade jag boende till resan! Det är ju ett bra tag kvar men "den som väntar på nåt gott..." Stället vi kommer att bo på ser riktigt mysigt ut! Längtar : )

Ska också börja spara så att jag kan åka och hälsa på E i Nice. I går bestämde vi iaf att när jag hälsar på så ska vi besöka både Monaco och Cannes, så roligt!