fler ljuspunkter

¤ Gissa om jag blev glad igår kväll när jag såg att TV 8 visade en av mina favoritfilmer, Walk the Line! Den är helt underbar!

¤ Gissa också om jag blev glad när jag idag såg att Unos hade 50 % på allt i butiken? Hittade en jättefin klänning som jag kollat på till ordinarie pris och ett svart linne med massor av volanger, gjort av 100 % silke. Kommer att bli fint när jag o E ska slå klackarna i taket!

ljuspunkter

¤ Jag har fått sommarjobb! Härligt!!!

¤ Jag har en ny underbart söt kappa!

¤ Det är fredag....wiiiii!

¤ Min lägenhet är nystädad och all tvätt är tvättad!

¤ Jag har en bra hårdag!

Ha en toppenfredag!


tisdag

gjort: jobbat 11-17. Största delen av dagen har jag genomfört min kundströmsanalys, dvs i smyg följt kunderna..Precis när jag slutade kom P och E och hälsade på, de var på stan för att hitta jeans till P. Egentligen skulle vi äta tillsammans, men det drog ut på tiden och Hjärtat måste ju kissa! På vägen hem letade jag efter ett café så att jag kunde köpa en semla, dagen till ära, men jag hittade inget! Jo, ett, men de hade bara mackor och sånt. Skit. Sen orkade jag inte köra massa omvägar så jag cyklade hem istället. Tog en promenad med Hjärtat och lagade fläskpannkaka till middag. Mums.

nu: se på film och käka glass...får man när det är den tiden i månaden, jag och E var överrens: kunde man inte bara ha en knapp som man tryckte på när man vill ha barn??? Då hade vi sluppit den här skiten! Aja, kunde varit värre.

sen: nanna kudden.


hänt: Kronprinsessan ska äntligen gifta sig, så roligt och romantiskt♥...och vilken fin ring hon har fått!


ner, sen upp

Hade en dålig dag idag efter besök hos läkaren så jag bestämde mig för att göra lite tröstshopping....men bara lite.

Det blev tre par snygga örhängen och en hårklämma. Sen kände jag mig mycket bättre!

Allt kommer att ordna sig. Det gäller bara att tro på det.

 

nu: äpple och grönt te


attans

Sååå, i fredags skulle jag och tjejerna ha filmkväll. Vi bakade våfflor och hade hyrt två filmer. Då kom jag på att mamma och pappa inte har någon DVD-spelare...

Men det ordnade sig eftersom jag hade datorn med mig hemhem. Gick hur bra som helst, men vi blev lite oroliga där ett tag.

Ibland har jag otur när jag tänker...

nu: kära Bridget Jones!


torsdag

Kan inte fatta att det redan är torsdag! I och för sig så jobbade jag inte måndag, tisdag så det är såklart därför veckan har gått så fort.

gjort: jobbat 11-17, har varit kul, fått ta egna beslut och varit kreativ. Alltid skoj. Trivs bra med arbetskamraterna och slappnar t o m av och har riktigt kul. Skönt. Som jag oraade mig för LIAn! Helt i onödan! Härligt.
När jag kom hem så tog jag ut Hjärtat på sin runda direkt och sen fixade jag varma mackor och en stor kopp te. Till efterrätt blev det kladdekaka. Gott, men jag är lite trött på det nu. Har också tagit en lång dusch och använt Proactiv, som fortfarande känns väldigt bra!

nu: sitter på rumpan och bloggar!

sen: Criminal Minds!!



krångel

Igår när jag skulle in på internet så funkade först inte uppkopplingen och när jag väl fick igång den så kom jag bara in till MKB Net-portalen. Den sa att jag skulle logga in och jag hade INGEN aning om loginuppgifterna. Testade alla användarnamn och lösenord som jag brukar använda, men inget funkade. Jag behöver väl inte berätta hur frustrerad jag blev??
Idag ringde jag supporten och fick mina uppgifter...som är helt logiska och enkla...suck.

Well, det ordnade sig, för här sitter jag och bloggar!


tisdag

gjort: vilat för att vara redo för jobb imorgon. Har också klippt Alice tassar och runt nosen, klippt klorna och rensat i öronen. Oj, så fin hon är nu! Innan såg hon ut så här:

helt igenväxt!

Har också hämtat ut mitt paket med:

Proactiv, inte för att jag har jätteproblem med hyn, men de små kvisslor jag har stör mig otroligt mycket! Skadar inte att testa! Har använt det en gång nu och so far känns det bara bra. Hoppas på det bästa!

Bakade en smaskig kladdkaka till fikat, som blev riktigt lyckad. Mmmm...like it a lot!

Har också kommit fram till, efter min erfarenhet av barn, så finns det nog en stor likhet mellan att ha barn och att ha hund. De tar fram alla leksaker och mamma/matte plockar undan dem. Sen tar de fram alla leksaker också tar mam.....osv!


nu: kollar på Joey och funderar på middagsalternativ.

sen: laga mat, kolla på The Closer, dricka te, ringa till mamma och hoppa i säng i tid så att jag är pigg imorgon.

Kram♥

matt

Jobbar inte idag utan är hemhemma. Tänkte bära upp en låda med böcker på vinden eftersom mamma har bett mig så länge. Rätt så tung var den, men jag lyckades kånka upp den. Nu är jag svag, matt, illamående och har sus i öronen. Tur att jag inte gick till jobbet idag. En förkylning/influensa tar mer på kroppen än jag trodde.


Usch!

Fy fasen vad äckligt sånt här är! Jag är rätt så känslig när det gäller sånt här, inte att se det på bild eller höra om det, men om det hade hänt mig så hade jag haft väldigt svårt att äta varan igen. Fick en liten sten i krossade linfrö en gång och har inte ätit det sedan dess. Tänk då om jag hade hittat en larv eller en insekt....I sallad har jag ibland hittat maskar, men det känns rätt naturligt eftersom det är grönsaker och maskars naturliga mat. Men att hitta en larv i en BigMac.....jag ryser.

Hoppas jag aldrig behöver uppleva det!


sjuk...igen.

Igår var hela familjen + E här. Vi åt tacos och hade trevligt. Pappa fick ingen mat för han var nyopererad i munnen, stackaren.

I morse kände jag mig krasslig, men cyklade iväg till jobbet i alla fall. Jag orkade bara fram till klockan 1, sen var jag helt slut. Rosslig i halsen och ont i kroppen, inte skönt alls. Så idag blir det bara vila och ikväll ska jag göra amerikanska pannkakor.
Hoppas jag mår bättre i morgon.


måndag

gjort: jobbat 11-17, haft en dålig dag, men försökt hålla humöret uppe ändå.

nu: kollar på Vänner och har ansiktsmask på

sen: The Closer och CSI:NY eller Lipstick jungle, inte bestämt mig än.

Kram♥

fredag, fredag wiiii!

äntligen helg! Tur, för jag är helt slut!

I helgen ska jag sova och ha pizza- och filmkväll med tjejerna. Sen ska jag sova lite till och avsluta helgen med att storstäda min borg.

Nu ska jag kolla på En djävulsk romans.

Trevlig kväll♥


vad jag gillar Winnerbäck!

Kollade precis på Skavlan på 1an och han var en av gästerna.
Hans humor är helt underbar! För att inte tala om hans musik..

Han är helt omedveten om hur jävla bra han är.


doing the happy dance!

Högsta betyg på hemuppgiften vi hade över julen! (Glädjedans!!!!) Läraren är dessutom hård med betygen så jag är helnöjd! Vet ungefär hur jag ska belöna mig själv....



allt blir roligare med bilder

så här kommer dem!

Av E fick jag världens bästa julklapp, mitt motto som väggtext. Satte den på en tavla eftersom mina väggar är ojämna.


I går fick jag det här i present:


Idag har jag investerat i följande:




¤ Pyjamasbyxor, sköna!
¤ Mörkblå långärmad T-shirt
¤ Svart skjorta
¤ Svart tröja, med holkärm och polokrage med knappar i nacken
¤ Röd och vitrandig tröja med knappar vid ärmslut och vid halsen



fula naglar

Fixade naglarna i förrgår, men jobbet tar hårt på dem, så de är redan slitna och fula. Inte alla dock, måste fixa fyra bara. Hela händerna är slitna, tvättar dem hur ofta som helst och är dålig på att smörja in dem. Måste bli bättre på det! Det finns massa handcreme på jobbet så jag borde skärpa mig. Aja, imorgon är en ny dag!


tisdag

gjort: jobbat 11-17...hårt! Shoppat lite tröjor och pyjamasbyxor på H&M, promenerat med Hjärtat, ätit stuvade makaroner och falukorv....mmm!

nu: kollar på SatC

sen: The Closer på TV, duscha, annars inga planer.

Kram♥

måndag

gjort: jobbat 11-17, roligt! Fick presenter för att jag varit duktig, inte illa! Ätit lax, promenerat med Hjärtat.

nu: kollar på SatC, surfar lite och äter mini Tobleronisar.

sen: slappa, är riktigt trött. Kolla på The Closer och CSI:NY

Kram♥