It's a bad day

Idag är ingen bra dag. Allt känns totalt meningslöst.

I'm sick and tired of always being sick and tired.



Höst

Hösten har verkligen kommit nu. Skönt.

image220


rädd

Jag är världens mest rädda människa! Massa saker skrämmer mig: att kräkas, att dö, spindlar, eremitkrabbor, alkisar, droger, vapen, stridsvagnar, ormar, arga människor, att göra bort mig, att misslyckas, bromsar, att bli sårad,  knivstucken, bryta ett ben...osv. Något som jag är jätterädd för och som man inte bör vara rädd för är poliser. Jag tycker att de är superläskiga! Om en polis hade stoppat mig så hade jag antagligen börjat gråta och om han eller hon sa att: "Ditt ena bakljus är trasigt", då hade jag bölat och sagt förlåt. Är det vanligt? Kom fram till idag att jag borde åka till polisstationen och sakta bekanta mig med min rädsla...att prata med en polis och kolla in i polisbilen, ungefär som kognitiv beteendeterapi! Undrar om de ställer upp på det?


Onsdag

har gjort: städat och sorterat i garderoben

dagens planer: promenad med farmor, Valle och Alice, köpa mat

ikväll: Grey's Anatomy

på mig: gamla jeans, T-shirt från Nike, Luvtröja från JC, skor från Ecco

humör: trött, nere...


sjuk?

Känns som om jag har en förkylning på gång. Eller så är det så att jag har sovit dåligt. Jag har drömt mycket i natt och då är jag lika trött när jag vaknar som när jag somnade...om inte tröttare. Vaknade helt svettig i morse så det måste ha varit jobbiga drömmar.
Svider i ögonen och huvudet känns tungt.
Usch.

mör

Nu är jag riktigt trött efter en dag på fältet : ) Haha...lantlolla. Men det har faktiskt varit riktigt kul idag, jag njöt ute i friska luften. Känner mig lite rosig om kinderna och allt!

När jag satt där och skumpade fram sa jag min affirmation och påminde mig själv om mina goda sidor. Slog två flugor i en smäll alltså.

Nu ska det bli skönt med en varm dusch och sedan blir det mys framför TVn.

Gonatt ♥

Måndag

på schemat: harva, kolla på CSI, fixa naglarna

humör: uttråkad

kläder: favoritjeansen från Lee som börjar gå sönder : ( Luvtröja från H&M, Skor från Ecco.

Alice: hon är bara så söt!

image219


Familjemiddag

Idag är det söndagsmiddag med hela familjen. Vi håller på att grilla en hel bit karré. Ser jättegott ut och luktar underbart.
image218

På stereon spelas Absolute Golden Oldies, med låtar som What a wonderful world och When a man loves a woman. Klassiskt!

Igår kväll firades kusinen och det bjöds på god mat och jättegod tårta.

När folk sitter och pratar om sitt jobb och hur mycket det jobbar känns det återigen som att alla lever sitt liv och jag står bredvid och tittar på. Jag är trött på att stå bredvid, jag vill vara med och leka.

Provjobbandet gick ok, men jag trivdes inte, det kändes inte rätt. Sökandet går vidare. Någongång är det min tur.

Provjobba och På Smällen

I morgon ska jag provjobba! Kände på mig att något var på gång! Jag är lite nervös men det kommer att ordna sig! Känns så skönt, hoppas att det blir bra!

Ikväll ska det firas med kinamat minsann : ) Nu ska jag se på Efter Bröllopet, mamma hade sett den igår och sa att den var jättebra...vi får väl se.

Förresten så såg jag, P och M På Smällen igår! Väldigt rolig och gullig film, se den! Katherine Heigl är verkligen en jättebra skådespelerska. Scenerna i förlossningsrummet är fenomenala, man tror verkligen att hon föder! Super bra!
image217
Efter filmen gick vi till Papaya och åt, P och M åt Nachos och jag testade Fajitas, gott, fast jag tror att Nachosen var godare. Till förrätt åt vi vitlöksbröd med Aioli och DET var gott! Ojojoj...

 Ikväll är det äntligen dags för Grey's Anatomy igen...spännande!

bild: imdb.com

I'm fabulous!

Jag måste verkligen rycka upp mig! Sitter här ock tycker synd om mig själv....well, not anymore!

- Jag har fantastiska vänner som älskar mig för den jag är!

- Min familj är världens bästa!

- Jag har min älskade Alice, hon är bara för fabulous!

- Jag kommer snart att få ett jobb, känner det på mig!

- Jag är ett kap och det bästa är att jag stormtrivs med att vara singel! Jag är fri och jag har ingen brådska med att   hitta någon! För nästa gång ska han vara fantastisk , för jag förtjänar inget annat än fantastisk!

Nu ska jag gå och laga till en smarrig lunch och ikväll är det tjej-bio-äta-på-restaurang-kväll tillsammans med M och P. Girls night out!

 "Eventually all the pieces fall into place...until then, laugh at the confusion, live for the moment, and know that everything happens for a reason"
Carrie


aktiv söndag

Idag har jag och M varit på IKEA och kollat lite...och köpt lite! Jag köpte faktiskt ingenting till mig själv, däremot tre grytor och påsklämmor till mamma. Men att bara vara på IKEA är kul. Inspirerande och roligt helt enkelt. Det var rätt så mycket folk där idag och i restaurangen var det massor av folk men vi parkerade vår kasse på ett ledigt bord och konstigt nog blev bordet inte snott av någon barnfamilj. Har sagt det innan och säger det igen: Är det VERKLIGEN nödvändigt att ta med en barnvagn till IKEA?
Well, jag överlevde iaf!

Har dessutom sett mitt (vad jag vet) första lesbiska par : ) Alltid något!

Godkväll !


musik

Jag har exakt 220 låtar på min iPod men har kommit fram till att jag har en spellista i huvudet med ungefär tio låtar. Denna spellista byts ut ungefär en gång i veckan och den finns alltså bara i mitt huvud. Undrar vad detta beror på. Är det mitt humör som gör att min musiksmak skiftar? Hmm...

Veckans spellista är:

♣ Teenagers - My Chemical Romance
♣ Stort Liv - Lars Winnerbäck
♣ I Wanna Have Your Babies - Natasha Bedingfield
♣ Visit To Vienna - Sahara Hotnights
♣ Mr Brightside - The Killers
♣ Om Du Lämnade Mig Nu - Lars Winnerbäck
♣ Welcome To The Black Parade - My Chemical Romance
♣ Your Love Alone Is Not Enough - Manic Street Preachers feat. Nina Persson

trist

Trött på detta nu. Finns inget att göra. Övervakas av en dubbelmoralens mästare. Orkar inte. Inget att skriva. Regnar ute. Jävla skit.

Onsdag

har gjort: ätit frukost bestående av smoothie och knäckemackor

planer för dagen:
ärenden, promenad...

humör: ganska uppåt men grymt trött.

jag:

♣ Acne Hep Pure
♣ Vitt linne från Glamour
♣ Ljusgul omlottkofta från H&M
♣ Trench från Modström
♣ Vagabond-favoriter

Vad är det för en sjuk värld vi lever i??

Idag, när jag gjorde min vanliga bloggläsarrunda så blev jag chockad. Dolcevita har varit med om något fruktansvärt! Blev så illa berörd av att läsa hennes berättelse. Vad är det för en sjuk värld vi lever i? Men Dolcevita har helt rätt: Tillsammans kan vi göra något!!

Upp till kamp mot alla slemmiga äckel som tar sig ofattbara friheter !!

Jag blir så jävla arg!

Befriande sortering

Mamma och jag håller på att städa stora klädkammaren och har varit vid återvinningscentralen med en hel bil fylld av gammalt skräp. Eller, ja det är ju inte skräp, det är gamla skor, trasiga kläder och smutsiga leksaker....som sparats av någon anledning. Förutom allt det så lämnade vi sju plastpåsar med hela och rena kläder till Emmaus. Det känns så befriande att göra sig av med gamla saker och dessutom känns det bra att hjälpa andra människor som inte har det lika bra som vi har det.

Sorteringen och rensningen fortsätter i morgon...man blir trött av att sortera!