Alice 3 år

Alice fyllde år den 20e, så med min blogghastighet så kommer bilden idag.

image292

Hon fick en mumsig tårta bestående av favoriterna leverpastej, kokt medwurst också grädde på toppen. Mums tyckte hon och åt den på 20 sekunder.


My new babies!

image291

Support...?

Kötiden beräknas f n vara 10-15 minuter

När frågan om du har ett Prioritets-ID kommer, tryck 1 och ange sedan Prioritets-ID enligt ovan för kortare väntetid

Sitter här med mitt jäkla Prioritets-ID och har väntat i 28 minuter! Hallååååååååå!

Varje 20e sekund kommer det in en kvinna som säger Det är fortfarande kö, men du behåller din plats i kön.

Jag HATAR detta. Känner mig inte ett dugg supportad.


Varför?

Varför försvann sista delen på mitt inlägg?? Jävla skit.
Orkar inte skriva om det.
Sammanfattning:
Påsk, hemma, fest, Tingvalla, superkul, massa folk+Perikles=succé, ont i fötterna.
Sänkt dos+PMS=katastrof

Late update....igen

Ibland undrar jag varför jag överhuvudtaget har en blogg, när jag ändå inte uppdaterar den och när ändå i princip ingen läser den. Antar att jag borde känna som all präktiga bloggare att jag "skriver för mig själv". Bullshit. Jag skriver för att...kanske för att lyckas komma ihåg någonting av mitt liv. Mitt minne är uruselt och om jag skriver i bloggen så kan jag iaf gå tillbaka och kolla vad som har hänt i mitt liv. Men då återkommer jag till första meningen....om jag ska komma ihåg någonting så måste jag skriva det. Varför skriver jag inte då? Jag orkar inte. Jag är så in i helvetes lat. Och jag blir så trött på mig själv när jag är lat....resultat: Jag är alltid trött på mig själv. Well, no more självömkan.

Åter till Update...
Min bror har formaterat min dator. Geniet jag glömde att kolla mitt Norton Account för att kunna få tillbaka mitt virusprogram. Eftersom formateringen ägde rum i lördags så hade inte kundsupporten öppet så jag laddade ner Adaware, ZoneAlarm och Avast för att inte få virus eller något spyware. Lyckades även bli lurad att ladda ner ett fejk-antispyware program som ÄR ett spyware program. Programmet går under två namn: PC-Antispyware och PC-cleaner (googlade det). Om någon någonsin blir tillfrågad att ladda ner något av dessa så spring för livet åt andra hållet. Anyways, inget av de snälla programmen jag laddade ner hittade detta lilla monster, så jag satte mitt hopp till Norton. Igår ringde jag dit och fick nytt program, installerade, uppdaterade och körde en noggrann genomsökning. Resultat: Norton hittade inte heller det...tror jag. Har inte sett det idag...brukar ploppa upp titt som tätt, så jag håller tummarna. Direkt jag ser det så ringer jag Norton.

Irritable Bowel Syndrome?

Jag har problem med min mage! I måndags natt vaknade jag och hade så ont i magen att jag inte visste var jag skulle bli av. Jag låg hela dagen och bara hade ont, ont, ont. Ringde till Vårdcentralen och tjejen sa att jag nog har irriterad tarm. Fick en telefontid med en läkare i onsdags och han trodde också att det var det. Makes sense eftersom jag ofta har ont i magen. Tog ju blodprov för inte så längesen för att se om jag är laktosintolerant, men det var jag inte. (hurra!!) Han ville att jag skulle komma in och ta blodprover igen för att se om det är irriterad tarm eller något annat, så det gjorde jag i onsdags. Jag hatar verkligen att ta blodprov. Fick sitta och tänka på att andas hela tiden för det kändes som om jag skulle svimma. Så nu väntar jag bara....
Nu måste jag tänka på vad jag äter och se till att jag får i mig fibrer och så. Dricker mycket vatten och dricker ProViva varje dag. Jag hatar att behöva tänka på vad jag äter! Men jag antar att det är värt det för att må bra.


onödig avundsjuka

Mitt liv är oftast så meningslöst att jag läser om kändisar och blir sjukt avundsjuk på deras, liv, hus, kläder, pengar, pojkvänner...ja allt. Så nu (eller för några dagar sen) bestämde jag mig för att inte läsa skvaller, inte kolla på Newlyweds, inte läsa bloggaroch inte läsa tidningar. Jag ska koncentrera mig på att göra mitt liv till det bästa jag kan. Jag ska jobba med mitt inre istället för att se utåt på vad alla andra har och är. Det är inte så lätt! Jag har värsta abstinensen!

Men det gäller att vara envis och inte ge sig. Jag ska göra mitt liv meningsfullt, eller iaf inse att det är meningsfullt. Man är meningsfull bara genom att födas. Det ska jag intala mig själv tills jag tror på det.


WADWTH

Hmm...Win A Date With Tad Hamilton...skulle hetat Great Disappointment. I min WADWTH hade Rosie och Tad levt lyckliga i alla sina dagar och Pete hade nöjt sig med att vara Rosies vän. Well...så blev det inte. Besviken!

Men
, en sak, en del av en replik från filmen fastnade i mitt huvud: Love you get over in two months, big love you get over in two years, and great love, well great love... changes your life. Det är så sant, så sant.






Update

♥ I torsdags var jag, mamma och pappa och såg Riverdance i Malmö. Det var magiskt! Helt underbart!

♥ I fredags gick National Treasure på TV....hyfsat tråkig film.

♥ I går gick Octopussy på TV. Snacka om B-film!

♥ I går var vi på EM i Tomelilla. Jäklar vilken stor möbelaffär! 300 vrår och våningar. Hur lär man sig hitta där?

♥ I kväll ska jag se Win A Date With Tad Hamilton även om Wallander går på 4:an. Synd att de hade så bråttom med att få färdigt Wallanderfilmerna, annars hade de kunnat bli riktigt bra. De är ju inspelade i älskade Ystad.

Pics

image288
Pilates-Alice

image289
Vår i Aalvar Alto!

H.O.T!

Need no words...

image287

Kolla in Johnny Whitworth på imdb.com!!! Håret! Ögonen! Dialekten!

AAAJJJ!

Detta gör ONT som FAN att se. Och idag kom dessutom beskedet att läkarna tvingas amputera foten. Så sorgligt!

hmm

kanske inte min färg...!

image285

just for eliason

image284

This is for you darling!



fixar

Söndag idag, men ingen vilodag. Håller på att renovera lite här hemma, så det muras, spacklas och slipas. Gamla hus är mysiga, men inte när man ska renovera dem. Lerstensväggar, dörrposter i allmogestil med 3000 olika vinklar och vrår...Men man ska inte klaga, vårt hus är hur mysigt som helst.  Älskar att renovera och fixa!

Nu blir det snart  Orientalisk  gryta med ris, sedan ska jag spackla vidare!

Trevlig söndag!