skulle plugga, men.....

Sååå...tenta imorgon. Skoj. Skulle kanske plugga mer idag, men jag orkar inte! Vet inte vad jag ska plugga. Antingen är det för att jag kan allt, eller för att jag tror att jag kan allt. I vilket fall som helst så ska jag titta lite på det senare, men bara lite.

Sitter och väntar på ett paket, men försöker ställa mig in på att det inte kommer idag, så jag inte blir så besviken sen.

Idag har jag alltså väldigt små problem!

ändrade planer

Skulle betala räkningar, men kommer inte in på internetbanken, så jag tänker gå och köpa glass istället! Sen blir det plugg, lite städning och förhoppningsvis funkar internetbanken igen!

Vädret är underbart!


mindre bra - ganska bra

Natten har varit mindre bra. Jag hade en mardröm och vaknade med ett ryck av att någon skrek, på ett riktigt obehagligt sätt. Hela magen hade liksom dragit ihop sig av rädsla och jag vågade inte tända lampan för jag trodde att skriket var verkligt. När jag sen hörde Alices snarkningar förstod jag att det hade varit en dröm, skönt. Men magen behövde lite tid för att slappna av igen. En väldigt obehaglig upplevelse kan jag tala om. Sen vaknade Alice vid fem tiden och ville ut till mamma i köket, så då blev det till att stiga upp och släppa ut henne. Fast då var jag knappt vaken...klockan ringde 07.30 och det känns som om jag inte sovit en blund inatt.


Dagen har börjat ganska bra med en lugn frukost. Vi har bestämt att vi ska grilla hamburgare ikväll och det är ju inte fy skam.


Nu ska jag ta tag i mitt pluggande, fast jag vet inte riktigt vad jag ska plugga, känner min inte direkt osäker på någon del. Får iaf kolla igenom det mer och kanske läsa lite i boken. Vår lärare är så grymt bra så vi har verkligen tragglat in all info under de sex veckor vi läst kursen. Ingen tentaångest här alltså! 


Dessutom är det strålande sol och varmt ute, så jag kanske pluggar på vår fina terass!


Trevlig fredag!


på begäran...

...ett inlägg!

Idag har jag pluggat lite marknadsföring, jag har anmält mig till en utbildning till inredningskonsult och jag har hittat en sak som jag gått miste om hela livet. Eller ja, jag hittade den igår. Jag har aldrig gillat Physalis eftersom de ser så mystiskt gula ut, liksom konstgjort gula. Igår, vid ost och kex-kvällen åt jag ett. Herregud va gott! Smakar ju precis som jordgubbar och är så himla friska i smaken! Lätt ett nytt snack framför TVn. Physalis och B&J...inte illa...! Kan också tillägga att jag åt mer än ett...jag åt nog elva...

Ikväll har jag sett på kriminalserier hela kvällen, love it! Först Cold Case, sedan Criminal Minds och nu Law and Order: SVU.

Där är vad jag gjort idag!

Sedan förra inlägget har jag pluggat, gjort skitbra grupparbeten med familjen Babar och levt livet som vanligt.

Här kommer en bild på mig och goa E från när vi var på Valla!



Det var en rolig kväll!

Nu ska jag koncentrera mig på TVn och sen ska jag nanna, imorgon är en ny dag!

Kram♥

trött, tröttare, Mli

Imorse när klockan ringde ville jag dö! När jag gjorde frukost stod jag och sov. När jag cyklade till skolan vaknade jag till. När vi hade lektion satt jag och sov. När jag cyklade hem piggnade jag till. När jag tvättade och gjorde mat var jag hyfsat alert. Nu sitter jag och sover framför datorn. Jag är trött.
Tack gode gud att det är fredag imorgon, TGIF!

I helgen ska jag sova.

Vilket givande inlägg det blev.

♥ 

all new

som Oprah brukar säga.


vit skjorta med krås och puffiga ärmar....ostruken på bilden

KNÖS från IKEA till alla mina pennor och grejer som bara ligger och skräpar, perfekt!

Raggiga glansiga leggings från BikBok. Ja E, jag föll också dit!

Tygskor från H&M, mina Keds har ju blivit gulfläckiga : (

Också en bild på mitt älskade ♥a!  


onsdag

gjort: suttit på bibblan med familjen Babar mellan 10-15, sen hem via Entré där jag hämtade upp paketet från LaRedoute, som jag och E beställt ifrån. Väl hemma blev det mellanmål, sen kom bror och hämtade Es kläder och jag tog en promenad med ♥at. Har dessutom hunnit kolla igenom arbetet en gång.

nu: är grymt trött efter att ha suttit framför datorn med marknadsplanen hela dan. Slökollar på TV och funderar över mat, blir nog spagetti med köttfärssås.

sen: laga mat, äta, duscha, Cold Case och Grey's


påsken

har varit lugn, mestadels. Förutom alla förberedelser inför påskfesten, Perikles på Tingvalla och mitt och pappas projekt med att bygga staket till terassen. Annars har det varit väldigt skönt att bara ta det lugnt hemhemma.

Var lite deppig i gårkväll, men annars har jag varit på ganska gott humör hela påsken så det känns bra. Nu är det tillbaka till verkligheten igen och det känns också ganska bra!

nu: hoppa in i duschen

sen: The Closer eller Cold Case klockan 8 och Desperate Housewives klockan 9.



 

tisdag

gjort: heldag i skolan och vi har så jäkla kul! Sedan bar det av till Simrishamn för att besöka en kiropraktor som knäckte ryggen och nacken på mig. Kändes inget, men lät fruktansvärt! Efter lite mat åkte vi (jag, mamma och pappa) hemåt igen och jag körde till Malmö.

nu: slappar och kollar på The Closer

sen: är det inget Desperate Housewives, jävla ishockey! Får bli något annat, eller en film.


måndag

Efter en turbulent helg är det nu ganska skönt att vara tillbaka i verkligheten igen!

gjort: idag träffades åter familjen Babar på bibblan, men arbetet tog bara en timme så sen cyklade jag till Body Shop och köpte en till handcreme till mamma, som blev frälst när hon provade min! Tog också en tur inom apoteket och hämtade ut medicin innan jag cyklade hem. Sedan cyklade jag iväg igen! Den här gången för att handla mat och sen cyklade jag hem....igen. Nu har jag klämt en Dr Oetker pizza och skrivit vårt arbete på datorn eftersom jag, mitt smarthuvud, glömde att ta med datorn till bibblan idag.

nu: pillar jag bort nagellack från naglarna och slökollar på Små i stora världen.

sen: ska jag städa, eftersom jag får gäster på onsdag och inte hinner städa imorgon. Jag ska dessutom klippa Alice lite och borsta tänderna på henne.




torsdag

gjort: grupparbete med familjen Babar, hälsat på mina LIA-kollegor, tagit en lång promenad med ♥at i det fina varma vädret, tvättat, gjort lite skolarbete bl.a. en PP-presentation.

nu: Criminal Minds!

sen: sova!