party och sommarlov

nu är det sommarlov och det är vi väl värda efter alla kick ass redovisningar vi har hållit idag! Känns inte som att det är sommarlov, men på måndag kanske det märks.

Ikväll smäller det! Avslutningsklassfest hos mig! Kommer att bli toppen. Har t o m fixat till Alice. Hon har nyborstade tänder, nyborstad päls och nytvättad nos. Nästan så fin att hon skulle kunna gå på nobelfesten!

nu: runda med ♥at, dusch, te, tillfixning av mig

sen: party party!


torsdag? check!

Såja, fått VG i slutbetyg i praktisk marknadsföring (högsta betyg!), storstädat lyan, avmaskat ♥at, bytt klänning på H&M, köpt vin, köpt China Box, lagt in låtar på iPoden inför festen, övat lite på redovisningen tills imorgon...

nu: Criminal Minds och en gigantisk kopp te!

1 dag kvar i skolan, sen låååångt och härligt sommarlov!!!!!

done & to do

Det var ganska onödigt att gå till skolan idag, har inte gjort någonting. Men vi har i alla fall haft kul när vi suttit och snackat skit mellan 9 och 2. Gillar verkligen min klass, alla är så trevliga och helt galna!

Efter skolan har jag handlat massa snacks inför avslutningsklassfesten på fredag. Verkar som om det kommer ganska många tjejer i alla fall, trevligt! Köpte Fazers choklad med polkagrisar i, är så himla gott och chocklad gillar ju alla tjejer. Annars blev det tortillachips, honungsrostade jordnötter och två sorters dippa. Ska köpa hem grönsaker också så att vi kan dippa dem också, är så mumsigt och nästan nyttigt!

Nu håller jag på att "stortvätta", vilket innebär att i princip all textil i mitt hem tvättas. Alltså inte alla kläder, men handdukar, lakan, överkast osv. Är så härligt med nytvättat!

Imorgon är det skola igen, vet inte vad vi ska göra men förhoppningsvis något mer produktivt än idag. Ska också hinna med att storstäda lägenheten.

Ikväll ska jag laga ugnsstekt lax med ris eller couscous och smaksatt creme fraiche, kommer bli mumsigt.

Nu: runda med ♥at innan tvätten är klar.

Ha en underbar kväll!

Kram♥

ibland är jag så himla bra

t ex när jag får högsta betyg, tre poäng från max, på marknadsföringstentan! Då är jag allt himla bra!!

Nu är himlen kolsvart här och jag hör muller...usch!

Sov gott!

Kram♥

tisdag

gjort: arbete hos K, en hemsida, fast gjord på papper. Runda på stan med K. Träffade E på Caroli, gick upp till E och P, pratade lite, sen cyklade jag och E hem till mig och tog ut Alice på en runda. Efter det gick vi till Entré och kollade runt lite och åt på Sunset Boulevard. Gott, men personalen var ju sådär engagerad. Och hur fan kan man ta 1,50 för ketchupen???
Med tanke på hur mycket jag flängt runt idag så är det inte så konstigt att mina fötter värker.

nu: sitter, slökollar lite på Bones

sen: Desperate Housewives och hopp i säng, trött!

Btw så har jag fått massa jobb i sommar!




onsdag/torsdag

utekväll igår, jag, J och K förfestade hemma hos K, sen gick vi till Etage och sen till Izakaya Koi...eller vad det heter. På förfesten spelade vi singstar och jäklar vad kul det är! Sedan gick vi ut och dansade. Klockan tre var vi nöjda och innan vi gick hem så köpte jag en hamburgare på MAX. Det är nog den godaste hamburgare jag någonsin ätit!

Idag gick jag till bror för att hämta min cykel, skulle in en runda på Caroli och han skulle cykla iväg för att jogga. Jag gick en lååång stund i bokaffären och när jag kom ut så kom broren cyklande igen! Så bjöd han mig på mat, bruna bönor och bacon, mums! Sen cyklade jag hemåt och stannade till vid hemmakväll för att köpa Walk the Line. Hittade The Notebook också och köpte lite godis. Har precis sett The Notebook och jag älskar den verkligen! Ikväll blir det godiset framför Walk the Line som jag också älskar. Det är nog mina två favoritfilmer. Jag vill ha det som de har i filmerna.




torsdag

gjort: gjort klart vårt grupparbete, nu ska jag bara förbereda min del av presentationen. Pratat med chefen. Beställt möbleringsmall på Matton.

nu: chillar, jag älskar det ordet!

sen: fixa något att äta, åt bara en macka till lunch. Ta hand om mensbarnet Alice. Ja, hon har börjat löpa. Brukar löpa i augusti och januari, men hon har tydligen ändrat sin cykel eller nåt. Har i alla fall rullat ihop mattan och lagt en filt över sängen så att hon inte ska blöda ner allt. Hon plockar bara av sitt skydd, så kan lika gärna köra utan.

ikväll: Criminal Minds!

Kram♥


horoskopet hade rätt, för en gångs skull!

det stod: efter bittert kommer sött.

Nu har chefen hört av sig och sagt att hon la ut frågan om jobb till mig på intranätet, så nu ska jag jobba på flera olika butiker! Har inte pratat med butikerna än, men chefen sa att det blir mycket jobb. Yeeeeeeeees! Så underbart! Nu är livet sött igen!

Nu: chilla och njuta!

Kram♥

en jävla skitdag

Suttit med ett drygt grupparbete hela dagen, tyckte att det var det värsta som fanns. Sen, vid två-tiden ringde chefen i butiken där jag skulle jobba i sommar. Jag har inget sommarjobb längre. Jag pratade med henne i förra veckan och så sa hon att jag skulle jobba sex veckor i juli och augusti, men nu helt plötsligt finns inget jobb för mig. Förlaringen var att en i personalen inte skulle ha semester och hon kunde inte gå över budgeten. Bullshit säger jag. Kommentaren "man har ju rätt att ändra sig" känns också väldigt konstig tycker jag. Tror att det ligger något annat bakom, så konstig som hon lät när jag pratade med henne. Det är trots allt så att ett avtal ska hållas, även om det är ett muntligt avtal. Så jag har alltså gått från chock till förvåning till förtvivlan till ren och skär ilska. Gick till Entré för att döva mina känslor med lite shopping, men bestämde mig för att köpa lite lyxigare mat istället, för att vara snäll mot mig själv. Det blev skinksnitzel, potatiskroketter, broccoli och bearnaissås. Till efterrätt ska jag äta Ben & Jerry's Half Baked. Who gives a shit about beach 2009?

Jag omvandlade också min ilska till ett vasst mail till chefen. Nu känns det mycket bättre.

Nu ska jag ta en dusch för att svalka mig.

helgen

i lördags hade vi klassfest hos V i Lund. Hon har en superfin lägenhet på Mårtenstorget och vi är alla liiite avis! I alla fall så var vi 13 tjejer från klassen som träffades och drack vin, öl, cider och senare ProViva drinkar. Låter mycket äckligare än det är! Riktigt gott! Och nyttigt.....mmm, nästan i alla fall!  Vi lekte också två roliga lekar och skrattade oss halvt fördärvade! Efter många glas vin var vi alla rättså tipsy och väldigt glada. Vi gick den korta biten till Herkules Bar och festade som aldrig förr! Hade så himla kul! Det var trångt, svettigt och bra musik, det är väl allt som behövs...! Massa fint ögongodis också......Dessutom träffade jag två kompisar från gymnasiet och det är alltid trevligt!

I söndags vilade jag.....hela dagen.




What's love got to do with it

Går på kanal 9 nu och den är grymt bra. Se den.

What's love got to do with it

Går på kanal 9 nu och den är grymt bra. Se den.

underbart

PMS: check √

Ont i halsen: check √

Bultande huvud: check √

Snorig: check √

trött som fan: check √


fredag - lördag

Igår kväll var vi ett gäng som åkte till Tomelilla för att bowla, himla kul! Kom tvåa på vår bana...wiho! Sedan åkte vi hem till kusinerna och grillade, åt och skrattade. Alla var sledna efter Valborg så det blev en hyfsat lugn kväll.

Idag har jag och kära E varit i Ystad och flanerat lite. Köpte saker till nya utbildningen, ett stort allbum att samla inspiration och urklipp i och ett block att göra anteckningar och skisser i. Just det ja...köpte en foundation också!

Har också klickat hem ett ritbord, ritpapper och tuschpennor. Roligare att sätta igång om man har ordentliga saker! Ska bli så kul!

Nu ska jag, P och E grilla kalkon, sen blir det Robinson, CSI och Ben & Jerry's!

Trevlig lördagkväll!