fredag

Idag har det åter varit jobb för hela slanten. Har gått bra, känner mig säkrare för varje dag som går. Ibland förvånar jag mig själv, jag är så himla öppen och avslappnad på jobbet. Ska inte ropa hej än, men det känns i alla fall bättre och bättre.

Har också köpt inlägg till mina skor(gör ont att stå och gå hela dagarna!), ny rengöring, serum och ansiktslotion. Det blev produkter ur Lumenes serie för känslig hud. Har testat den ikväll och det känns bra, huden känns återfuktad, mjuk och skön. Hoppas att det fortsätter så.

Efter jobbet hann jag också handla mat, men man hinner inte mycket mer när man jobbar så sent. Hade tänkt fixa naglarna, men vet inte om jag orkar. Är väldans trött ikväll.

Längtar tills lönen kommer, för det tar på besparingarna för tillfället!

Imorgon blir det jobb igen, men inte till så sent på kvällen, sen bär det av hemhem till mitt älskade lilla ♥a. Saknar henne! Sen blir det jobb och jobb, ända till på onsdag. Sen ska jag äntligen vara ledig!

Nu ska jag dricka mitt te, kanske måla naglarna och sen stupa i säng.

Gonatt!♥

back, with pics!

Nu funkar äntligen internet igen! Har inte haft det på fyra dagar och jag höll på att bli koko! Så nu tänkte jag börja med att visa upp mina fantastiska fynd från shoppingturen i underbara Ystad!


Väskan från Wera/Åhlens som jag klämde på när den kostade 299, min för 100! Klipp!


Klänning med dragkedja bak, Åhlens. 60 kr!



Klänning från H&M, med fint mönster och fina detaljer. 98 kr!


just nu

Jobbade sex dagar, ledig igår och nu är det dags för jobb igen. Är trött och försöker motarbeta förkylningen som försöker ta sig in i min kropp. Kan inte bli förkyld nu, käkar naturläkemedel som en galning. Jag. Ska. Inte. Bli. Förkyld.

Var med E i Ystad igår och gjorde en hel del reafynd, bilder kommer kanske någon gång om jag orkar och hinner. Idag blir det mycket jobb och jag ska hinna handla mat också.

Kram♥


lite lite tungt, men bara lite

Även om jag oftast gillar mitt jobb, så känns det alltid lite tungt på morgonen/förmiddagen innan man börjar jobba. Inte så farligt dock, det säger bara schwop också är det ikväll och jag sitter här igen!

Kram på er!

onsdag

ja, idag är det onsdag och jag har jobbat hela dagen! Har varit lite halvkul, och jäkligt varmt. Testade en Is Chai från Espresso House idag och den var supergod! Såna kommer det att bli fler av!

Dagen har bestått i att packa upp massor av varor och hjälpa kunder. Har gått bra, men mina naglar är fula nu. Orkar inte göra vid dem ikväll, så jag får gå med halvtaskiga naglar på jobbet imorgon.

Sen jag kom hem har jag också hunnit tvätta två maskiner, duschat och fixat mat + matlåda till imorgon. Tänkte betala lite räkningar, men banken funkar inte så det får vänta tills imorgon.

Nu är jag trött som attan, så jag ska ta en kopp te och kura ihop mig framför TV:n. Synd att det inte är något bra på TV bara, kanske ska sätta på en film?

Aja, kram på er två som läser! ♥

sista.....för evigt?

är det sista Morden i Midsomer ikväll?......för evigt? Mamma sa något om det. Hoppas inte! Finns få saker som är så mycket sommar som just Morden i Midsomer!


min fd passionsblomma!


Den blommade så fint, men sen dog den. Tråkigt! Ska köpa mig en ny tror jag!

tisdag

efter helgens jobb grillade vi hemhemma, sen åkte jag, P, E, O och E till Kulla i söndags kväll. Perikles spelade, vädret var fint och det var enormt mycket folk. Inte bara dansbanan var fullpackad, hela Kulla var fullpackat!! Underbar kväll hade vi!

Igår var det bara slappning som gällde för hela slanten, skönt!

Idag är det dags att jobba igen och tjäna pengar! Pengar är nice! Haha : )

När jag kommer hem ikväll är jag troligtvis rättså trött, så det blir en lugn kväll. Ska värma lite av köttfärssåsen jag lagade hemhemma häromdagen. Mums!

Nu: Ta något att äta, så jag inte blir utsvulten på jobbet!

Kram♥Mli

marknadstider

Igår var jag på Kiviks marknad med E, E och B. Älskar marknad, älskar stämningen, doften, klippen man kan göra, maten, ja, allt! Köpte bigaråer, ett halsband till Alice (som gick sönder när hon haft det på en timme, nu måste vi superlimma det. Inget klipp alltså!), pommes och thaimat. På Sjöbo marknad, som börjar i morgon, ska jag investera i en ny namnbricka till Alice och massa par strumpor till mig. Gillar att ha ett lager strumpor hemma!

Kram♥Mli

nya älsklingar

när vi var i Lysekil hittade jag en superfin jacka på rea, en jacka som är precis min stil och jag älskar den!



sen fanns det en klänning på Gina som jag har letat efter länge, men bara hittat i L och XL, även den är underbar! När vi var i Lysekil så ringde E och sa att hon hade hittat den i S och undrade om hon skulle köpa den till mig. Jaaaa! Så nu är den i min ägo och jag kan bara konstatera att: 1. Den är perfekt. 2. E är en riktigt bra vän!


ser inte mycket ut på hängaren, men på...ååå! Älskar ringningen!

Kram♥

första lönen

idag har jag fått min första lön och det känns så himla bra! En riktig morot när jag ska börja jobba på allvar. Härligt att tjäna egna pengar! Och härligt att tänka på saker man skulle kunna köpa för pengarna. Självklart ska jag inte bränna alla pengarna, men att bara fantisera om vad jag SKULLE KUNNA köpa är härligt!

Kram♥

måndag

gjort: ätit frukost och läst tidningen länge! Lyxigt.

nu: kollar på Rachael Ray

sen: fortsätta med Arkitektskolen, göra matlista för veckan, ta dagen som den kommer.

Kram♥




slut?

vet inte om jag ska sluta blogga, vet inte egentligen vem jag skriver för.


kom ihåg att vara tacksam!

sitter och vältrar mig i gammal olycka och det är INTE bra för mitt humör. Ska tänka framåt, på en ljus framtid med mänga lyckliga stunder istället. Men det är lätt att gå ner sig. Det viktigaste är att komma ihåg att vara tacksam för allt man har och är. Är man inte tacksam så blir man inte nöjd, vad man än får, och då kan man inte heller vara lycklig.


stor dag

idag har mina föräldrar varit tillsammans i 40 år och förlovade i 26 år (gifta i snart 26 år också!). Inte fy skam! De hittade sitt livs kärlek ganska tidigt och har hållit ihop sen dess. Grattis älskade föräldrar!

bilder från Lysekil

Glömde kameran, men tog några med mobilen!

  
Utsikt från Stånge Huvud


Jättegryta


Från Stånge Huvud


Lysekil


Alice åker bil


jobbat

har jobbat tre dagar denna veckan och i början var det skakigt. Kände mig osäker och svag. Igår kändes det bättre, har fortfarande mycket att lära, men det blir bättre och bättre hela tiden i alla fall!

Bättre och bättre dag för dag....!


sten från mina axlar!

missade en tenta + redovisning i vintras eftersom jag blev sjuk. Gjorde omtentan den 16 juni och på den stod det att man var tvungen att ha G på både tentan och redovisningen gör att få G i delbetyg. Stooor sten på axlarna, vem ska jag redovisa för? Okända människor? Idag fick jag svar på tentan, hade två poäng från max och fick G i delbetyg utan att göra redovisningen, så JÄKLA skönt! Stor sten har fallit från mina axlar! Ahhhh, nu kan man andas ut. Underbart.