tisdag

gjort: varit på Stadsbiblioteket med familjen Babar....låter mysko, men vår grupp heter Babar Vi har skrivit på ett litet arbete om konkurrensanalys, positioneringsdiagram och SWOT-analys för Hansacompagniet. Det har varit intressant faktiskt. Sedan cyklade jag in om The Body Shop och köpte:

deras Hemp Hand Protector, som är för extremt torr hud. Låter som något för mig, dessutom rekommenderade L i klassen den. Skadar inte att testa, mina händer är alltid så jäkla torra, speciellt på vintern.

nu: sitter och väntar på E

sen: ska vi ut på promenad, jag, E och lilla ♥at. Ut och njuta av solen denna underbara dag. Härligt! I eftermiddag/kväll ska jag bara läsa igenom lite inför skolan imorgon + att jag ska göra Power Point presentationen till vårt arbete. Kanske hinner jag städa lite också? Ikväll får man dessutom inte missa Desperate Housewives!

Have a lovely day!


måndag

gjort: skola hela dagen, jag har räckt upp handen flera gånger! Vilka framsteg jag gör!! Love it. Har dessutom haft grymt kul med tjejerna runt bordet. Sen åkte jag och E till IKEA och shoppade, sen tog vi en fika och åt en extremt mäktig kladdkakemuffins, uäck. Fortfarande illamående. När jag släppt av E så skyndade jag mig hem för att ta ut älskade lilla ♥at.

nu: sitter jag på häcken och kollar på Vänner. Avsnittet när Rachel ska föda, ett av de roligaste avsnitten som finns. Utanför skiner solen fortfarande, underbart!

sen: laga något smaskigt till middag, duscha och se på CSI.


all new!

Idag har jag och kära E varit på IKEA igen, vi älskar IKEA! Idag blev det:


en korg till tidningar och annat


en korg till handskar, mössa och halsduk


en kompis till mina mjölburkar, till havregrynen


whiteboardpennor till kylskåpet

Dessutom ville E se bilder på mina nya skor, så här kommer de också!

 
my lovely boots!


mina ankelboots

That's all folks!

Have a nice evening : )


glöm aldrig

I eftermiddag har jag verkligen försökt komma ihåg att vara tacksam. Jag har allt jag behöver och mycket mer än det, jag har nästan allt jag vill ha. Jag är så lyckligt lottad och jag får aldrig glömma det.

Tack älskade mamma och pappa för att ni alltid gett mig allt jag velat ha och behövt, materiellt men också den villkorslösa kärlek jag alltid fått. Älskar er mest i hela världen!


shoes

Jag har köpt skor.....två par. Var på Skopunkten i fredags med E. Kände att jag behövde döva mina deppiga känslor, så det blev ett par ankelboots, bruna faktiskt. Annars äger jag nästan bara svarta skor. Det jag egentligen letade efter var ett par stilrena svarta ridstövlar. Har kollat på Bianco, Nilson och Scorett. Scorett hade ett par ganska snygga för 1600 kr. Köpte dem inte utan tänkte ta helgen till att fundera, det är trots allt mycket pengar. Så igår var jag och mamma inne i Sjöbo och vad hittade vi där? Jo, ett par perfekta svarta stövlar med 30% rabatt. Underbart! Dessutom är den personliga servicen en helt annan sak utanför stan. I stan har många butiksanställda inställningen att kunden får klara sig själv och oj, vad kunder är jobbiga och besvärliga. Ute på landet är de mer hjärtliga och hjälpsamma på riktigt. Just my opinion.

Anyways, jag är nöjd med båda köpen och de ska användas flitigt.


elefanttårar

Filmkväll med E igår, vi hyrde P.S I love you och Mamma Mia! Jag bölade lika mycket...(eller ännu mer) som jag bölade när vi såg P.S I love you på bio, dvs konstant under HELA filmen. Jag är öm under ögonen idag efter allt torkande med servetter. Sån fruktansvärt sorglig film! Tur att vi avslutade med energikicken Mamma Mia! Den är i alla fall inte ett dugg sorglig.


down

Har haft två dåliga dagar då jag kännt mig svag och liten. Hatar såna dagar! Igår kväll var däremot trevlig, P och E var här och vi lagade stekt lax med potatis, ärtor och Hollandaissås. Till efterrätt blev det bärsmulpaj med vaniljsås. Mmmm! Fick de här fina tulpanerna av dem!



Annars har det som sagt varit två tunga dagar och jag vet inte varför :( Hoppas på en bättre dag i morgon.

min helg

¤ Vi har grillat fyra gånger, underbart!

¤ Jag har varit på Bo Ohlsson med mamma

¤ Jag och mamma har också varit på tippen med en massa gammalt skräp. Så skönt att städa ut!

¤ Jag har skrattat mycket!

¤ Jag har sett Hundtricket, så himla rolig film!

¤ Jag och E har klippt Alice! Nu ligger hon på sängen med tröja på (för att inte känna sig så naken) och är helt utslagen. Jag försökte puffa på henne med zebrasvansen, men hon bara tog den i munnen och nu ligger hon och har den som snuttefilt. Dessutom snarkar hon högljutt.

 Mitt lilla ♥egryn!



nu: Beck, i alla fall fram till nyheterna, ska upp tidigt imorgon!




invigning!

Ja, idag invigdes alltså äntligen Entré, Malmös nya shoppingcenter...och min nya granne! Självklart var jag och E där för att se hur det ser ut och så. Det enda jag kan säga är W.O.W! Så himla snyggt! Massa våningar, butiker och helt nya restauranger som jag aldrig hört talas om. Härligt! Dessutom var där massor av folk...mindre kul, men det är ju nyhetens behag. Vi åt middag på Wok Kitchen och fika på Wayne's...deras brownie med grädde....mmmmmmmmmmm!
Förutom denna stora händelse så har jag hunnit med en heldag i skolan med LIA-presentationer och två maskiner tvätt efter det. Inte illa.

nu: Criminal Minds

sen: ta ut min skavande lins och hoppa i säng...är trötter.




löfte...eller nästan i alla fall

Från och med imorgon ska jag cykla till skolan om det är fint väder. Så de så!


onsdag

gjort: lyssnat på LIA-presentationer och HÅLLIT min LIA-presentation! Gick jätte jättebra! Fick G, men jag ger mig själv MMMMVG med tanke på hur jobbigt jag tycker det är och vilka framsteg jag gjort. Körde hem i solskenet, handlade lite småsaker, satt hemma och njöt lite, sen blev jag sjukt sugen på pommes, så jag tog lilla Hjärtat på en promenad och köpte en portion. Mmmmmmm, gott!!

nu: SatC på TV och det kan man ju inte missa. Dock är det nu Carrie är otrogen med Big och jag mår dåligt av att se det. Hur kunde hon???

sen: ta det lugnt och känna mig nöjd med mig själv! Vissa dagar måste man göra det också!






today's to do's

  • Öva, öva, öva!
  • Storstäda min borg
  • Tvätta lakan, överkast och filt
  • Slänga skräp
Ojojoj, ingen dålig lista, bäst jag sätter igång!

Btw så känns livet mycket lättare idag, kanske för att det är strålande sol ute?

Ha en underbar dag!


ångest och IKEA

Har suttit och förberett mig för presentationen som jag ska hålla på onsdag. Ensam, 20 min, stora salen. Uscha. Börjar bli riktigt nervös, men försöker att inte tänka på det. Jag kommer att överleva. Vad är det värsta som kan hända? Darr på rösten? So what? Dör inte av det. Alla känner likadant.

E föreslog en tur till IKEA idag och vem är jag att säga nej till ett av mina favoritställen med en av mina favoritmänniskor?
Tog en fika och hon försökte peppa upp mig. Känns som om hon förstår.

Har länge stört mig på dynorna till mina fåtöljer, ser ut så här:

Visst, de är retrocoola, men de passar inte i mitt hem. Har funderat och funderat...ska jag sy nya överdrag till dynorna? Så kom jag på det! Vanliga örngott utanpå! Då kan man enkelt tvätta dem och byta om man tröttnar, eller kan man ha flera att skifta mellan. Superbra! Idag köpte jag svarta på IKEA, men jag kan tänka mig lila, gråa, beiga. Så här blev det i alla fall:

Blev jättebra!

Nu: TV

Sen: TV

Mitt liv suger.


direkt ur mitt hjärta

Födelsedagsmiddag följt av Tingvalla igår. Tingvalla var inte så jättekul. Självklart kul att umgås med E, men annars var det inte så kul. Lasse-Stefanz spelade bara tråkiga låtar med kasedans och i Grottan var det så sjukt kass musik, världens sämsta DJ. Han spelade EN bra låt som man kunde dansa till och sjunga med i. Gamla räliga gubbar bjöd upp hela tiden, varav en bjöd upp mig tre gånger. Till slut skrek jag NEEEJ! Slemmiga killar som ger en blöta pussar på kinderna och tafsar. Bläää. Var är alla snälla, snygga, välvårdade, normala killar?? Jag vill ju bara hångla lite! Well, min tid kommer....hoppas jag.

Så idag mår jag lite dåligt över mitt liv.


inte igen!

Jag är förkyld för tredje gången i år och jag är jävligt trött på det!

Prosit!


lover

Gick in i Esprit-affären i fredags och blev kär! Ibland kan man bara inte säga nej.


Snyggaste väskan ever!



Har också en ny Orkide som är så himla fin! Fick den av mormor.




roligaste helgen på länge!

Fast det roliga började redan i fredags kväll. Vi var ett gäng tjejer från klassen som träffades på Fagans efter jobbet för att prata och dricka lite gott. Vilket trevligt ställe! Och så kul vi hade! Åt dessutom en supergod cheeseburgare där. Kul sak: Vi kom dit kl 6 och ett stort bord var reserverat, men de hade inte kommit än så vi slog oss ner. Klockan gick, tydligen hade de bokat till halv åtta fick vi reda på vid sju. Klockan gick och tio i åtta sa servitrisen att de skulle komma halv 8-8. Klockan fortsatte att gå och tio över åtta fick vi äntligen menyer! Jag var hungrig som en varg! Efter  maten satt vi och pratade och pratade och pratade lite till. Det kom fler och fler människor och när vi skulle gå så överfölls vi. Folk kastade sig över vårt bord för att få en plats! Han knappt undan och kom knappt ut! Alla ville ha vårt bord, helt galet var det!

I lördags var det dags för party med E och E! Vi skulle till Jägersbo och hade förfesten hemhemma. Jäklar vilket party det blev! Började med Bacardi Breezer, Cube och öl och fortsatte sen med den gamla trotjänaren Tequila! Satt och snackade till att börja med och sen blev det galendans innan vi, väldigt fnittriga och pratglada begav oss mot Jägers. När man är så berusade som vi var så är man snyggast i världen! Man sänder troligtvis också ut den energin för vi var vääääldigt omsvärmade hela kvällen! Dansade med en snygg kille stor del av kvällen och det var trevligt! Fast största delen av kvällen dansade jag med tjejerna, vi var E x 3! Stod uppe på podiet och det var fullt av killar runtom oss! Skoj! Jättebra musik också. Vi blev medbjudna på efterfest, men jag tror inte våra chaufförer hade uppskattat den lilla extra omvägen klockan halv 4 på natten...så vi åkte hem och då var vi mindre fnittriga och extremt trötta. Är fortfarande trött...

Ett stort minus för Jägers var den extremt höga volymen, vi vill ha kul, inte tinnitus! Det ringer fortfarande i mina öron och jag HOPPAS verkligen att det försvinner för det är grymt irriterande!

Pics:

Innan fixet

Snälla E hjälper mig med eyelinern

Även Alice var med på förfesten...

Jag och kära E

E x 3!

Lite utflippade...

Under galendansen...lägg märke till Es raggiga leggings!

Tjejerna!

Tack för en underbar kväll tjejer!

Söndagen spenderades i stillhet....


onsdag

gjort: jobbat 11-17, varit lite deppig och omotiverad. Har lite ångest också. Skit. Promenerat med Hjärtat, lagat mat och duschat.

nu: kollar på Vänner och surfar

sen: Grey's Anatomy, en stor kopp te och en kaloribomb till muffins.


sötnosar

Såna här har vi ett antal hemhemma! Sååå söta! Antalet ökar hela tiden, det kommer att bli massa bus i betet i vår!

     


 

nya vännerna - som lovat

Här kommer bilder på mina nya vänner!

Min underbara kappa som var på rea och ett riktigt kap! Det gillar jag! En annan sak som jag gillar...eller älskar, är den stora knappen! Gillar konstiga proportioner på saker! Någon sa att jag ser ut som Nils Karlsson Pyssling, men det bjuder jag på!

   


Min fina silkestopp....party party!

  volanger i det skönaste material!

Mörkblå klännin med underbar hals!



Blir bra på jobbet!

Förresten är det bara två veckor kvar av praktiken....Idag har jag bakat mina mumsiga muffins till tjejerna!