torsdag

har gjort: ätit frukost

nu: ska klicka hem ett par bikinitrosor som inte är för stora!

planer för dagen: stranden

väder: sol och varmt

humör: ostadigt


tisdag

har gjort: städat

nu: gör en budget

planer för dagen: Going to the beach!! Ikväll är det Allsång och Morden i Midsomer!

väder: sol och varmt

humör: gott humör!

Ha en bra dag


måndag

har gjort: inte mycket!

nu: ska hänga ut tvätt och vattna blommor

planer för dagen: stranden!

väder: strålande sol och varmt!

humör: strålande sol och varmt!!


helgen

Lördagen spenderades med att laga mat till mammas och pappas fest och att se LARS WINNERBÄCK på Mölleplatsen i Malmö! Åkte in med P och E och fixade picnic innan vi vandrade mot Mölleplatsen. Åt vår mat i gräset (bland ankbajset) innan det var dags att kolla på Miss Li som var förband. Det var flera andra förband också, men inget som lockade. Miss Li var iaf jättebra! Man blir glad av hennes annorlunda musik!
Klockan 21 var det dags för Winnerbäck  och jag hade höga förhoppningar. Varenda en  uppfylldes! Det var så himla bra!  Stämningen var på topp och han var verkligen på topp. Efter första versen på Söndermarken jublade publiken så mycket så han fick vänta ett tag med andra versen! Så fantastiskt bra och alla sjöng med. Ett minne för livet.

Söndagen spenderades på stranden med halva släkten. Vattnet var 22 grader och luften var säkert 28. Underbart sätt att spendera en söndag. Lite brun blev jag minsann också, härligt!

Det blev en lyckad helg!


måndag

har gjort: läst H&M-katalogen, varit ute en runda

nu: strax lunch

planer för dagen: måla fönsterna i finrummet, hacka i rabatterna om jag orkar

humör: ganska bra idag lite seg bara

väder: sol och vind



fredag!

har gjort: ätit frukost

nu: lyssnar på Rockstar

planer för dagen: Egentligen skulle jag hänga ut tvätt, måla fönster och vattna uteblommorna, men det regnar och ska regna hela dagen så de planerna grusades. Nu ska jag bara städa köket och toan, annars är det en ledig dag!

väder: grått och regn, regn, regn

humör: gott humör

äter: mackor, Chicken Tikka Masala!

dricker: grönt te, vatten


Sjöbo Marknad

Igår var jag en sväng på Sjöbo marknad med E. Först bjöds det på smarrig kycklingpaj hos mormor och en underbar chokladmunk med säkert 100 000 kalorier...

På marknaden var det mycket folk i början men sen avtog det snabbt, kanske för att knallarna packade ihop?! Jag köpte en ny namnbricka till Alice, ett par pärlörhängen, 10 par strumpor och 10 rullar hundbajspåsar. Så nu har vi förhoppningsvis så vi klarar oss på hundbajsfronten, med tanke på att jag har 6 oöppnade rullar här hemma redan....

Tack E för en, som alltid, trevlig kväll!


onsdag

Dagen har varit mycket bättre än gårdagen. Jag har fått saker gjorda. Skrapat av färg på fönster, kittat fönster, köpt tomater av grannen, preliminärbokat boende i Österrike(!) och vattnat alla blommor, inne och ute. Skönt. Ikväll blir det pizzakväll hos kusinerna. Ska ge E en stooor kram eftersom hon var med i en läskig olycka som kunde ha slutat katastrofalt. Som tur är så är hon ok, lite blåslagen och svullen, men ok. Tack gode gud!

Olyckan hände i söndags, samma dag som jag och E (inte samma) festade loss på Kulla i Rörum. En så himla rolig kväll där vi dansade som galningar till Perikles! De är bäst! Allt hade varit toppen om jag inte hade blivit stampad på fötterna flera gånger. Jag har blåmärken!

Annars finns inte mycket att berätta, mer än att lilla loppan har börjat löpa och är trött eller deppig hela tiden. Men hon blir snart sig själv igen. Lilla älsklingen.

Update: Efter pizzan kollade vi på film. Det blev Hairspray och Förtrollad. Ingen av dem var bra, men Hairspray var sämst. Den var så dålig att jag satt och läste Se & Hör i stället. Det säger inte lite.


tisdag

har gjort: varit på banken, sorterat, deppat

nu: kollar på Ellen, deppar

planer för dagen: orka resa mig från soffan, sluta deppa, kolla på Allsång och Morden i Midsomer.

humör: deppig

väder: blåsigt, molnigt


Livsviktigt

Idag har jag klickat hem en viktig bok. En bok alla kvinnor borde ha. Den heter The Gift Of Fear: Survival Signals That Protect Us From Violence, är skriven av Gavin De Becker. Den pratar om det livsviktiga i att lyssna på sina instinkter och när något eller någon känns fel så ska man inte ignorera den känsla man får. Som Oprah sa: Om man får tanken "hmmm" så ska man ta den på allvar och inte förtränga den för att inte verka otrevlig eller för att inte vara en "snäll flicka". Tro på dina instinkter! En viktig lärdom i livet. Världen där ute är hård och ibland våldsam. Man måste skydda sig själv till varje pris.

Glöm aldrig det.

Slutkörd!

Har städat hela huset och jag är totalt slut. Min metod är att köra på i 220km/h ända tills jag är klar, vilket resulterar i att det går hyfsat fort, men jag blir helt slut. Dags att hämta andan. Puuuhh!




torsdag

har gjort: fått lägenhet!!!

nu: bloggar och är lycklig

planer för dagen: måla fönster och vara lycklig

väder: växlande molnighet, men sol i mitt hjärta

humör: ÖVERLYCKLIG: )




Drömmen är verklighet!

Jag har fått lägenhet!

Jag kom in på utbildningen och jag har fått lägenhet!

Det är ingen dröm längre, det är min verklighet.

Jag är så lycklig!

Det är en UNDERBAR dag idag!!!!!


Champagne till alla!


SatC is the shit!

Jag har världens bästa skärmsläckare! Satt hela kvällen igår och letade efter bilder på SatC-tjejerna så nu tittar de fram varje gång skärmsläckaren går igång. Wunderbar!

Har jag sagt att jag såg filmen i torsdags?

Den var UNDERBAR!! Allt jag hade förväntat mig, men också mycket mycket mer! Den var smärtsam, sorglig och fruktansvärt rolig. Jag grät och gapskrattade. Har lagt den på bevakning på discshop för jag ska ha den när den kommer på DVD! Fantastisk, underbar, helt enkelt en pärla! Fem ♥♥♥♥♥!



tisdag

har gjort: käkat frukost, läst tidningen, sprungit runt och dragit ur alla sladdar

nu: surfar

planer för dagen: måla om vädret tillåter. Allsång och Morden i Midsomer ikväll!!

humör: ok

väder: skurar och åska

äter: hemgjorda hamburgare

dricker: te, vatten

lyssnar på: Rockstar om och om och om igen! Älskar den!





inte den bästa dagen

Har börjat på insidan av fönsterna idag. I köket har vi flugnät som fästs med klisterremsor och det är skitsvårt att få av. Jag blir så jävla förbannad när saker inte blir som jag vill. Varför kan skiten inte bara lossna när jag tar med färgskrapan på dem? Näe, de ska smetas runt och fastna överallt. Kul. Så nu är jag på kasst humör. Jäkligt lat dessutom.  Förkyld är jag också. Känner mig fet och skabbig. Jävla dag helt enkelt.

sen uppdatering - igen!

Veckan har börjat bra. Var i Glasriket i måndags med mamma och AM. Det bästa med Glasriket är inte glas utan Kosta Outlet! MASSA märkeskläder till låga priser, det gillar vi! Spanade in ett par Lee-jeans som var så snygga, men paret i min storlek var sönder och inte lite heller. Aja, jag har gott om jeans. Köpte däremot tre sjalar i glada färger och armband och ring på Glitters Outlet. Mycket nöjd!

I Kosta fanns också
Fabriksbutiken som säljer andrasortering från bl. a Höganäs! Köpte fyra assietter och två ljuslyktor. Ibland förstår jag inte varför vissa saker är andrasortering, men jag är å andra sidan inget porslinsproffs!
Så nu har jag allt porslin jag behöver för att kunna flytta hemifrån. Det saknas bara en lägenhet att flytta in i. Ligger i som tusan, men ännu inget napp.

Jag har kommit på mig själv med att oroa mig för lägenhet, skola och allt annat, när jag lovade mig själv att vara tacksam och lycklig över att jag kom in. Jag vill bara vara lycklig! Jag vill sluta oroa mig!! Jobbar på det.

Idag har jag bara legat och solat och läst. Imorgon blir det antagligen blodprovstagning och på kvällen Sex and the City - the Movie, med 4 sköna tjejer!