en av livets sanningar

Precis sett Under Toscanas Sol. Vilken feel-goodfilm! Får mig att komma ihåg att ta vara på den tid vi har här på jorden. Göra allt man har i sina drömmar. Aldrig ångra någonting.

Regrets are a waste of time. They're the past crippling you in the present.

Katherine, Under The Tuscan Sun


Imorgon är det jag som börjar leva mitt liv.

Gonatt ♥

Mmm

Det kan vara så att Benjamin Bratt är den vackraste mannen genom tiderna.

Pyssel

I år har jag, I och E bestämt oss för att göra egna julkort. Det kommer att bli så kul! Igår var vi på Pema och köpte material. Herregud vad mycket pysselsaker de hade! Pärlor till smycken, miljoner papper, tygblommor, glitter, stämplar mm till scrapbooking...eller till kort! Vi köpte ett tjockt block med massa olika juliga papper.
Det blev också två ark med silvriga och guldiga God Jul klistermärken och två rullar av rött band. Eventuellt blir det en tur till dit för att köpa mer saker, men vi ska börja med detta.

image224

Mitt favoritpapper!

image225

Det kommer att bli kul, älskar att pyssla!

Oooo, va bra det blev!

Lampor är fastskruvade och installerade...av mig! Oj, vad fint det blev!

image221

image222

Passade även på att piffa lite med nya blommor och ljus...

image223

Tisdag

Det inre tvång jag känner över att skriva i bloggen är inte bra. Slutar bara med att jag inte orkar skriva, känner mig dålig och får ännu mindre lust att uppdatera. Från och med nu så uppdaterar jag bara när jag känner för det. När det t ex har hänt något som jag vill att E ska veta!

Just nu händer inte såå mycket i mitt lilla liv. Men trivs ganska bra ändå, förutom att jag inte har något jobb. Måste ta tag i det igen. Tappade sugen efter förra omgången bara. På det igen!
Jag har kommit på att ju längre jag är singel, desto mer tycker jag om mig själv och mitt eget sällskap.
En kväll när jag strd framför spegeln och borstade tänderna konstaterade jag att även om jag har gått upp några kilo i vikt så har jag aldrig tyckt så bra om människan där inne som jag gör nu. När jag var riktigt mager (48 kg på 172 cm)så tyckte jag inte om mig själv, men nu börjar det bli bättre. Detta bevisar att man inte är lyckligare när man är smal! Detta är en stor sak för mig!

Pepp, pepp...

Ikväll blir det bad...: )


Två TisdagsTankar

- När man som tjej går in i en järnaffär och ska köpa t ex bits till skruvdragaren, då blir man nerplockad direkt. De         kunde lika gärna klappat en på huvudet och kallat en för lilla gumman.

- Det här med att man (oftast) väljer partner i sin egen åldersgrupp, beror det på genetik eller på sociala regler?


Late Update

Vilken vecka!
Tisdag: Konsert med Lars Winnerbäck på Olympen i Lund. Riktigt bra var han! I säng 23.30

Onsdag: Upp 6.20, jobb, sedan middag och bio med E och I. Blev Nachos på Papaya och Råttatuille på Royal. Fick springa till bussen för att hinna! Hade jättekul med tjejerna! I säng 23.00.

Torsdag: Upp 6.20, jobb till 17

Fredag: Upp 6.20, jobb till 16, stor gåsamiddag hos farmor med massor av god gås, äppelkaka och godis. Gott! I säng 01.00

Lördag: Upp 9.00! Så skönt med sovmorgon. Börjat bygga vindskydd på altanen. Nu känner jag mig ruskigt dålig. Är kanske en förkylning på gång, kanske influensan eller så är jag bara helt slut. Ikväll blir det endast slapp framför TV:n.

Trevlig kväll!