Last day

Idag var sista "riktiga" dagen i skolan. Nu är det påsklov och sen börjar vi skriva på examensarbetet. Saknar redan klassen. Nu kommer vi inte att ses på ett bra tag och det är så sorgligt :(
Försöker bita ihop och se ljust på framtiden. Hela livet väntar och kompisarna man fått försvinner inte bara för att vi inte ses varje dag.
Imorgon bär det av hemhem över påsken. Ska hjälpa mamma med förberedelserna inför stora påskmiddagen med halva släkten. Sen blir det disco efter middagen med min Emsa. Tror det blir toppenkul!

Så, bara se framåt för hela världen väntar på mig!

♥ Mli

Recept

Receptet på en underbar kväll:

-7 fantastiska tjejer
-cider
-vatten (varannan vatten!)
-valfri pub
-gott humör
-underbart prat
-GAPskratt!

Så, igår var vi åtta tjejer som satt på Pickwicks hela kvällen! Jag hade så himla roligt, älskar min klass! Skrattade så att jag hade ont i kinderna. Finns inget bättre än att skratta!

♥ Mli

Grey's

Grey's börjar nu! Hade varit gott med lite Ben & Jerry's, men jag tar en blodapelsin istället! Faaan, vad jag är nyttig, har ätit en banan idag och nu en blodapelsin...wooo!

mmm, banan!

Idag hade jag hembakad banankaka med mig och bjöd hela klassen! Hur snäll är inte jag?? God var den också!

♥ Mli


Suger!

Hur mysigt hade det inte varit att ha någon som kan laga mat till en? Eller i alla fall diska om jag lagar? Det suger att vara singel och vara tvungen att laga mat OCH diska OCH tvätta OCH städa OCH bädda HELT SJÄLV. SUGER!

Aja, jag har i alla fall sängen för mig själv och kan festa och hångla hur mycket jag vill!!

Inget ont som inte har något gott med sig!

♥ Mli

glad och tramsig

Känner mig så glad över alla utekvällar som är planerade!! Imorgon ska jag kolla partyoutfits med Susanna på stan, ska bli kul!

Btw, är det okej att sitta och räcka finger och tunga åt varandra i klassrummet när man är 25 år gammal? Och dessutom skriva fula ord i varandras block? Det är det jag och Susanna gör på lektionerna. Jag tror att jag aldrig kommer sluta att tramsa! Hoppas inte det i alla fall!!

Kvällen

Veckans bästa TV-kväll väntar!

Dating in the dark - superkul och himla pinsamt att titta på

Desperate Housewives - need no words

Cougar Town - min nya favorit, hysteriskt kul!

Christine - gammal goding!

Innan dess ska jag hinna tvätta mitt överkast, laga mat, duscha...that's about it. Slappt! Skööönt!

♥ Mli

Foundation och hudvårdsrutin

vs   




Jag använde Lumenes Double Stay Mineral Makeup tidigare, men sen fick jag för mig att jag skulle testa Cliniques Superfit makeup. Sagt och gjort, jag har använt Clinique nu i kanske 2-3 månader och har på sista tiden blivit mindre och mindre nöjd. På kvällen känns det som om jag har en mask på ansiktet och det är inte behagligt...alls!

Så igår började jag använda min gamla Lumene som jag hade kvar och min fråga till mig själv är: VARFÖR bytte jag??

Under den här tiden har jag ändrat hudvårdsrutin tre gånger från Lumenes sensitive serie, till lumene serie för mer lyster i hyn, till Clarins sensitive serie och nu har jag Cliniderms serie för torr hy. Puh, det är verkligen en djungel! Lumenes sensitive rengjorde inte ordentligt, vilket var synd för den var väldigt mild mot huden. Lumenes serie för mer lyster var för aggressiv mot min känsliga hy, Clarins var jag jättenöjd med, men hela serien är så himla dyr i Sverige. Efter felköp på eBay gav jag upp och gick efter rekommendationer av Emsan över till Cliniderms serie. Har bara använt den i några dagar, men än så länge känns den bra. Huden känns återfuktad och smidig. Kan tänka mig att den blir för kraftig närmare sommaren, men just nu funkar den bra.

vs vs   vs

Kanske funkar Cliniques foundation bättre till den hudvårdsrutin jag använder nu. Kanske var det min yttorra hy som gjorde att inte Cliniquen kändes bra, men jag tror att jag kommer att fortsätta med Lumenes foundation tills vidare.

Som sagt, en djungel!

♥ Mli

måndag

gjort: skolan, Panduro outlet, handlat mat, promenerat med ♥at

nu: kollar på Joey

sen: laga laxbullar med ris, duscha, kolla på Svenska Hollywoodfruar, läsa New Moon, sova!

humör: gott humör hela dagen, nu lite besviken

väder: har varit fint väder med tidvis sol!

överraskning: hittade en lapp när jag kom hem där det stod att jag skulle fått ny spis idag, men att det hade blivit en felbeställning, så jag ska få den senare. Visste inte att jag skulle få en ny spis!

♥at: ser ut som en hårboll, behöver klippas, men är på gott humör som vanligt!

♥ Mli


Köpenhamn

I onsdags var vi i Köpenhamn med klassen. Vi skulle besöka en designbyrå, få en rundtur där vi skulle spana på trender i centrum, äta på Sticks'n'Sushi, besöka ett nyrenoverat köpcenter och ett annorlunda byggvaruhus.

Besöket på designbyrån 1508 var jätteintressant. En av delägarna berättade för oss om företaget och deras uppdrag. Han var väldigt engagerad och rolig att lyssna på.

Promenaden i centrum var väldigt kul! Köpenhamn känns som en helt annan värld om man tittar på den som Visual Merchandiser. De är inte så rädda som vi är i Sverige.


Rosa gubben i elektriska stolen fanns i ett galleri.


Kikar in iTage Andersens blomsteraffär där det KOSTAR 40 DKR att gå in! Ser ut som en liten sagovärld. Nästa gång ska jag gå in minsann!


Rolig skyltning hos CasaShop.


Det här gillar vi, ordning & reda! Hos CasaShop.


Gammeldags bord i ny tappning, ett helt i glas och ett med överdrivna proportioner. Like it!


FANTASTISK skyltning hos Illums Bolighus.


Häftiga lampor hos Fog i Lyngby


Vakten i en djuraffär, antingen i Rødovre Centrum eller i Lyngby Storcenter!

Förstår ni nu varför jag söker jobb i Köpenhamn?!

♥ Mli

livet är en fest!

Något jag gjort mycket på senaste tiden är att festa och det är verkligen det roligaste som finns! Man träffar på de konstigaste människor när man vågar sig ut i världen! Jag hoppas verkligen på att den närmaste tiden bjuder på mycket fest och det verkar som att det blir så!

Lite bilder från senaste festerna:

Min älskade Tuva! Hon är den bästa i världen!

Min fina paljettklänning, love at first sight!

Emsan och jag på Fagans!

Emsan är uppklädd i Hatten, med stort H!

♥at har redan däckat!

E×3!!

Oooo, fest.....gotta love it!

nu jävlar

ska jag börja blogga mer.

Idag är det en underbar söndag med vackert väder. Jag har varit superproduktiv idag, har både skurat ugnen, spisen, jobbat med Arkitektskolen, köpt ansiktscreme, köpt och ätit mumsig Sushi från Samurai Sushi och snart ska jag tvätta. Skönt att ha och göra , även om man gör det långsammare på söndagar!

Igår spenderade jag kvällen med min bror och Emma. Vi lagade hamburgare, åt godis och kollade på Saw II. Jag trodde att Saw-filmerna var SKITläskiga och inget för mig. Nu vet jag att de inte är så läskiga, men trots det, inget för mig! Jag är mer för filmer som gör att man känner sig glad, hoppfull och bara på gott humör! Det som dock var bra med filmen var att den verkligen fick en att tänka efter. Man borde vara tacksam för livet och njuta av varenda ögonblick. De bra ögonblicken ger en glädje och de dåliga ögonblicken lär en något. Livet gör att man blir mer och mer medveten och vet bättre hur man ska tolka och reagera på olika situationer. Nu blev det luddigt. Min pappa sa häromdagen när jag var deppig att man borde leva livet baklänges för då vet man att allt kommer att ordna sig. Jag försöker se positivt på framtiden och jag känner att jag har blivit bättre och bättre på det, så det är ju positivt.

♥ Mli