Usch och fy

Så har man lyckats dra på sig en trevlig förkylning, underbart! Halsen värker, näsan rinner och huvudet känns som en ballong. Kvällen kommer att spenderas framför TVn under en tjock filt. I DVD-spelaren kommer SatC, säsong 6 att snurra och på bordet kommer det att finnas en smaskig pizza...om jag orkar ta mig till pizzerian för att hämta den vill säga.
Mamma var söt och köpte Mucoangin till mig. Varför kan de aldrig göra en medicin som smakar gott?? Hur svårt är det? Den smakade äckel päckel och tog en evighet på sig att smälta. Nu är hela munnen bortdomnad...men jag har iaf inte ont i halsen!
Nu ska jag lägga mig i soffan igen...

Gonatt!


God Jul till mig!

Idag har jag varit i Kristianstad och träffat min kära vän E som är hemma från Nice över jul. Var flera månader sedan vi träffades men känns som igår! Träffade även N en kort stund och det var samma sak där. Vi fikade på Teapot och jag passade på att köpa ett hekto av mitt favoritte, Green Monkey, med smak av banan och apelsin. Köpte en riktig partyväska, ett partyarmband också föll jag som en fura för ett par stövlar. Att det dessutom var rea på dem gjorde ju inte saken sämre! Btw, TUSEN tack för presenten E!!!

Om någon månad när temperaturen har klättrat upp en bit är det jag som tar flyget till Nice! Idag spikade vi att det blir party i Monaco, hur häftigt är inte det?

Kommer att sakna E, massor, men de man älskar finns alltid i ens hjärta och om man har riktig tur, bara en flygresa bort!

Pics:

image237
Liten, glammig väska, perekt för partyt!

image238
Glittrigt, festligt armband

image239
My love interest! Älskar spännena, det rynkiga skaftet.....

image240
....och den runda, men ändå spetsiga tån!



image241 image242
Nu blir det en av de goda Chocolate Chip Cookies jag bakade igår och lite Green Monkey!

God kväll !

Attans!

Just den dan då jag är som mest shoppingsugen så har ingen affär öppet. INGEN! Inte Nova, inte Center Syd...skit också!

Nu ska jag gå och fixa naglarna iaf.

God Jul!

mat och bak!

Igår tyckte mamma att jag och bror kunde laga middagen. Bror var bakis så jag tog tag i det! Gick in på tasteline.com där jag hittade det här receptet. Det var supergott och jag rekommenderar det varmt! Jag tog även i paprika och vitlöksklyftor i potatisröran för att göra det lite roligare. Mmmm! Till förätt gjorde jag det här, för att bli lite nostalgisk. Det var bl. a det vi åt på den underbara tapasrestaurangen i Lysekil i somras. Hittade inga råa räkor så jag köpte kokta tigerräkor och det gick precis lika bra! Alltihop var fantastiskt gott!
Sedan körde jag till E och I och spelade spel. B var också med. Spelet vi spelade heter Med andra ord och var så himla roligt! Skrev så mycket att jag var helt hes efteråt! Fick höra att jag luktade mycket vitlök, undrar varför?!

Nu bakar vi Lussekatter och det luktar fantastiskt...tror att jag ska ta ett smakprov....

Trevlig söndag!

Inredning

Igår bjöd dagen på ett besök på IKEA. Lite saker inhandlades, bl. a en stor glasburk till vårt hembakta knäckebröd och en hög snygg vas till Bambun.
Vi köpte nya underbart söta julgardiner med bedårande små tomtar.

Idag ska fler julkort göras och förhoppningsvis hinner vi klart idag. Kort som ska skickas till USA måste postas senast den 10 december så det är dags att sätta fart.

Önskelista

♥ Underbar klocka från Emporio Armani

image231

♥ Ny 1 årsdagbok från Paperstyle

image232

♥ Delar till min Höganässervis

image233

♥ Moulin Rouge och Walk The Line på DVD

image234     image235

♥ Parfymen Bright Crystal från Versace

image236

Hoppas på tomten!

Måndag

har gjort: ätit frukost bestående av havregrynsgröt med rivet äpple, en skiva hembakat knäckebröd och givetvis en kopp te.

nu: städar och plockar undan, ser ut som ett bombnedslag på mitt skrivbord, på golvet och i sängen.

planer: göra julkort med E och I i eftermiddag. Aerobic i kväll. Två avsnitt av CSI:NY!!

väder: regn, regn, regn...

humör: ganska gott humör idag.

kläder:
sovtröja...hårband med döskallar...that's about it!


Trött på Sverige

Är så trött på Sverige. Vädret, de tillknäppta människorna...vädret...vill ut och se världen.

Vet dock inte hur jag ska ta första steget. Något att fundera på.

Presenter

Fyllde som sagt 22 i torsdags.

image227

Av bror fick jag rouget beauty från i.d

image229

Presenter till mig själv...ögonskuggepalett från Clinique, Pink Chocolate och en ögonskuggeborste som gör det enklare att lägga ögonskuggan.

image230

Present nr. 2 från mig till mig. Hårprodukt från Sebastian som skyddar mot värme och gör håret bjukt och lent.

Grattis till mig...från mig.

Sammanfattning av veckan

Veckan började roligt med att jag gjorde egna julkort tillsammans med E och I. De blev skitfina. den fortsatte med att jag jobbade ons-fre. Halvkul. I torsdags fyllde jag 22. Tråkigaste födelsedagen någonsin. Fast mamma gjorde sitt bästa för att den skulle bli trevlig. Hon hade gjort ett eget kött och fruktfat. Till fick vi potatisgratäng. Gott. Igår bjöd chefen på tårta. Trevligt. Idag har jag och mamma varit med mormor och kusin på morfars grav. Han hade fyllt 90 år idag. Grattis morfar! Önskar att han fanns här...både han och farfar. Har iaf både mormor och farmor kvar.
Idag är det julmarknad i byn. Också regnar det..och blåser. Halvkul.
Åt ett halvt rör Pringles Rice infusions till lunch. De är goda, men nu har jag nog förätit mig på dem.
En sak jag aldrig kommer att föräta mig på är Ben & Jerry-glass. Har tidigare haft Chocolate Fudge Brownie som absolut favorit. Sist fanns inte den så jag köpte Chocolate Therapy istället. O herregud, vilken fantastisk smak! Bara namnet är underbart med smaken....mmm. Chokladglass med chokladpuddingglass och bitar av chokladkakor. Kan inte bli bättre.

Så...då var första luckn i chokladkalendern öppnad...och uppäten.

Säger som Deanna Troi: I never met a chocolate I didn't like.