på jakt

Jag vill ut och festa och jag ska ut och festa! Är på jakt efter en snygg partytop och har kikat runt lite på internet. Asos har utan tvekan de snyggaste topparna, men vet inte, känns sådär att köpa utan att prova. Iaf, de jag fastnat för är denna söta med krås och denna coola persikofärgade med stora paljetter. Min favorit är ändå denna häftiga, söta "smokingtop". Oooo, vill ha!

Hmmm...får se hur jag gör.

Party ska det bli iaf!


sten från mina axlar

Idag fick jag en väldigt trevlig upplysning. Jag ska inte börja återbetala mitt studielån förrän nästa januari. Detta tack vare att sommarkursen jag läste gick in några dagar på höstterminen. Ibland har man tur! Har oroa mig en hel del för detta eftersom jag trodde att jag skulle börja betala tillbaka denna januari. Puuuh.

Ett problem mindre. Skönt.


En sån här dag vill jag bara:

image257

gott & blandat

Passade på att köpa lite smink i Travelshopen på båten hem från semestern. Det blev ett Eight Hour Cream Lip Protectant Stick och ett tvåpack volym-mascara från YSL. Har testat den lite, lägger på ganska mycket mascara på fransarna, så jag är inte helt nöjd, men den funkar.

Btw så har jag fått svar från ett av företagen...vi söker någon som har mer erfarenhet av branschen...well, de vet inte vad de missar!

Sitter och halvtittar på Jordan och Peter. Det är så härligt att se realityserier med kändisar. Jag älskar när mina förutfattade meningar blir raserade! Jag borde verkligen sluta med mina förutfattade meningar.


på jobbjakt

Har sökt två jobb idag och det är ju alltid något. Jag vill verkligen ha ett jobb nu. Tror jag hamnade lite efter pga hela depressionstjohejsan, men nu känns det som om jag håller på att komma ifatt. Mår bättre och bättre och har t o m känt kärlek till mig själv! Det var många år sen jag kände det. Jag har börjat acceptera min kropp och mitt ansikte och det känns så skönt. Ibland kan jag t o m känna mig vacker, det är en...annorlunda känsla.

Back to focus! Jag tycker det är jobbigt att söka jobb. Inte tröttsamt, men man får mindervärdeskomplex. Alla företag söker världens bästa människa, hur sketet jobbet än är. Man ska ha minst 5 års erfarenhet. Hur ska man få erfarenhet om man aldrig får börja någonstans? Jag vet att jag är duktig och att jag kan jobba hårt, men hur ska andra veta det om jag aldrig får chansen? Alla pretentiösa annonser får mig att må dåligt, motivationen sinar och det slutar med att man sitter framför TVn och känner sig värdelös. Idag har jag iaf sökt två jobb, varav ett som jag inte var 100% kvalificerad för, men mamma peppade mig och sa: Var inte rädd för att få ett nä. Och det är ju sant. Om man söker kan man få nä, det är det värsta som kan hända. Men man kan också få ja. Man måste som bekant våga för att vinna.

Nu vågar jag.

image256


UNDERBARA ÖSTERRIKE

Kom igår hem från en helt underbar resa! En fantastisk skidvecka i Österrike! Paradiset på jorden!!! Vi bodde i byn Söll som ligger i skidområdet Skiwelt. 250 km pister och över 90 liftar. Det är STORT!! Vädret och snön var jättebra så det var en ren njutning att vara där. Fick höra flera gånger att jag åker jättebra, lugnt och avslappnat...och det är ju alltid kul att höra!

image244

Rummet jag delade med P var stort som tusan, med en egen TV så vi kunde se alla förtjusande dubbade program...

image245

Undrar hur många såna här det dracks under veckan....

image246

Jag...i min snygga skiddress!! Vilken utsikt!

image247

Vackert va? Högsta toppen heter Hohe Salve.image249

Wilder Kaiser

image248

Utsikt från "Alpengasthof Rigi"

image250

Lunch!

image251

Hohe Salve från vårt fönster. Nysnö och -5 grader!

image252

image253

Hoch Söll

image254

I Söll kan man även åka skidor på kvällen...om man orkar!

image255

Sista kvällen firade vi AM som fyllde år. Ett sånt här fat var till 2 personer så vi tog tre....hoppsan vad stora de var! Alla i restaurangen vände sig om och skrattade när vi fick in våra tre berg....men gott var det!

Vilken UNDERBAR resa! Längtar så till nästa år!








Tisdag

har gjort: ätit frukost, matat tjurarna, duschat

nu: strax lunch

planer: åka till stan med I och E för att hämta en mojäng....eller makapär. Bilder kommer kanske...

jag:

image243¤ Jeans, JC
¤ Tröja, H&M
¤ Linne, H&M

¤ Peak Performance jacka
¤ Stövlar, Bronx





























Jag trillade dit!

Surfade runt och kollade på jeans...så hamnade jag på acnejeans.com och såg att det var halva priset på jeansen jag spanat in...vad kan man göra? Så jag trillade rakt i fällan!!! Hoppas nu bara att de passar!

Bye 2007, välkommen 2008!

2007 är över! Jag är mest glad över att året är slut, men det fanns även ett par ljuspunkter.

- Jag fann en människa som hjälpte mig att ändra mitt liv. Min terapeut L. Hon fick mig att inse saker jag inte visste eller hade glömt bort. Äntligen började mitt liv gå på rätt håll.

- Jag tog ett stort steg för att komma över min sociala fobi. Jag höll ett 10 minuter långt föredrag på engelska inför min klass. Jag har aldrig varit så stolt över mig själv. Det var en helt underbar upplevelse. Att jag sen fick VG och en stor kram av läraren gjorde inte saken sämre!

- Jag tog det modiga beslutet av hoppa av en utbildning som inte kändes rätt, även om det "klokaste" hade varit att stanna kvar.

- Jag har fördjupat relationerna till mina fantastiska vänner. Samtidigt har jag struntat i människor som inte behandlar mig som en vän.

- Jag har fått en positivare och sundare relation till min kropp. Jag har insett att den är fantastisk som kan göra alla saker man tar för givet.

- Jag vågar mer och utmanar mig själv mer. Jag är helt enkelt modigare!

- Jag har blivit mer tacksam för de saker jag har, även om jag fortfarande ibland grämer mig över de saker jag inte har så känner jag ändå en förändring hos mig själv.

- Jag har kommit en bit på vägen att hitta mig själv. Har lååång väg kvar, men jag har iaf påbörjat vandringen.

Jag har bestämt att 2008 ska bli mitt bästa år hittills.

Mitt nyårslöfte för 2008 (som jag SKA hålla) är:

Jag ska ha det roligt 2008! Jag ska inte ta livet så allvarligt. Jag ska leva livet! Jag ska ta hand om mig själv. Jag ska tycka om mig själv.

Så, välkommen 2008!!