blond och krasslig

Har precis varit hos frisören. Är nu blond. Behöver vänja mig vid detta. Annars nöjd....tror jag.

Känner mig också på-väg-att-bli-sjuk-krasslig och det kommer VERKLIGEN olämpligt. På fredag är det examen i skolan och på lördag är det examensfest och Saommarnatta på Tingvalla. Jag ska vara frisk, superglad och pigg då. Har jag bestämt. Ska bara övertyga min kropp om detta också.

Nu blir det lunch, är utsvulten. Sen ska jag sitta lite med min underbara PP. Känner mig taggad (NOT).

Shit vad negativt det här blev. Skyller på krassligheten.

Tjing!

♥Mli

det ordnar sig

Jag våndades före alla tre Liorna innan jag fick dem, jag våndades före examensarbetet, jag våndades före varenda redovisning i skolan och nu sitter jag här. Jag fick LIA alla tre gångerna, examensarbetet gick super, alla redovisningar har gjort mig till en starkare och självsäkrare person och nu har jag bara en enda ynka redovisning kvar. Så varför sitter jag och våndas över jobbsökandet när jag VET innerst inne att det kommer att ordna sig? Jag borde verkligen lägga mindre energi på att våndas och mera på att njuta, att skratta och att LEVA! Jag lever här och nu, inte igår och inte imorgon. Men varför är det så svårt?

Jag känner mig så lättad och så tacksam för att allt har ordnat sig för mig. Det som är kvar kommer att falla på plats av sig själv och jag ska försöka att inte oroa mig för det.

Det som är meningen för mig kommer att hända. Får jag inte ett jobb jag sökt så var det inte meningen, "mitt" jobb finns därute och väntar på mig!

Tänkvärt:
"The past is a foreign country. They do things differently there." ~ L.P Hartley

Kom ihåg att fånga dagen för den är det enda vi säkert har!

♥Mli


Svea

Vår katt Svea har varit väldigt gravid den senaste tiden och idag var det dags! Hon gick runt på terassen och jamade, vattnet gick och hon ville in i stallet. Jag följde med henne till en håla hon gjort och hon började föda. Shit asså! Första ungen var jätteliten och tyvärr levde den inte :( Sen lämnade jag henne ifred. Helt plötsligt ligger hon på vårt spa helt smal. Gick ut och kollade i hålan, men där låg bara den döda ungen. Antingen har hon bara fött en, trots bautamage, eller också har hon lagt de andra någon annanstans. Weird. Får gå på upptäcksfärd senare. Nu ska jag och pappsen bygga på terassen, ska bli fin till min examensfest!

♥Mli


Väska såld!

Har sålt min Tigerväska nu, eller i söndags så nu ska jag beställa klipp- och slingtid! Bokade först på Skult Entré, men de ska ha 1500 kr och det är fan för mycket! Ska gå till Jonas Hårstuga i Sjöbo, för där tog de 800 nånting. Galet!

Can't wait!

♥Mli

Oh my gaaawd!

Nu har jag varit väldigt dålig på att blogga ett tag, har haft mycket att göra. Jag är just nu ute på min sista LIA och trivs jättebra, har himla roligt! Dessutom har jag jobbat hårt sista tiden med att förbereda presentationen av mitt examensarbete. Idag höll jag presentationen, var väldigt nervös innan, men väl i rummet kändes det lugnare. Jag presenterade för tre personer, två lärare och en extern opponent. Efteråt ställde de frågor och sen var det över. Man fick ingen feedback direkt utan den skulle de lägga ut på hemsidan efter att alla hade redovisat. Det var sista dagen av redovisningar idag så nu har feedbacken och resultatet kommit! Jag fick VG! Känns så himla bra! Känner mig stolt över mig själv för jag vet hur hårt jag har jobbat!

Efter presentationen käkade jag och Susanna sushi från Samurai, vi satt mitt på Värnhem och njöt, riktigt skönt med sommarvärme! Efteråt tog vi en tur på Entré, för man är ju värd något litet som belöning!



Det blev MF Lash Extension Effect mascara, Mavalas Tangerine och en glasfil. Har lärt mig att om man börjar med en förlängade mascara och sedan använder en volymmascara så får man fantastiska fransar. Har aldrig testat det själv, men nu var det dags. Gillar MFs mascaror och fick en guldbonuscheck från H&M idag + att man som medlem just nu har 20% på all kosmetika så jag betalade bara 19 kr för mascaran!

Nagellacket tyckte jag var somrigt och fint, det är aprikost och skimrar lite i guld, väldigt fint!

Sist men inte minst så fikade vi på Walonia Café på Värnhem, mums!

Susanna är en riktig vän! Kram på henne!

♥Mli

trött, tröttare, jag

Det blev ett rejält firande av att mitt X-jobb är klart igår! Emsan och jag gjorde vår vanliga fredagstradition. Lika kul som vanligt. Idag är jag rätt så sliten. Nu blir det sängen!

♥Mli

briljant idé!

Så...jag satt och funderade över att jag verkligen måste fixa mitt hår...klippning och slingor är det i desperat behov av. Är ganska pank och vill inte fråga mamma! Kom på att jag har en hel hög väskor som jag aldrig använder och som jag nog inte kommer att använda heller. Har nu lagt in dem på Blocket och hoppas på det bästa!

Mitt hår måste fixas och jag tänker INTE sälja min kropp!!

♥Mli

Lite blandat....

Har nästan skrivit klart mitt X-jobb! Bara sista lilla saken kvar och det känns HELT UNDERBART!!!! Som jag har våndats över detta jävla arbete!

Köpte Omega 3 kapslar idag, allt för mitt hjärta....därför ska jag också äta lite Ben & Jerry's ikväll....för mitt hjärta!

Idag fick jag hem tredje boken i Twilightsagan, Eclipse, så nu blir det mer läsning!

Nu är det Svenska Hollywoodfruar så nu sticker jag!

♥Mli