Mellandagsrea

När jag ändå är igång så kan jag ju lika bra slänga in bilder på mina mellandagsklipp.

Kofta från Rules by Mary, 60% rabatt.


Armband från Lindex


Böcker, 4 för 3 på Åhléns!

Kram♥

Jag ber...

...dig Gud att du ser till att E inte är sjuk.

Bli bra älskling!

Massa kramar till dig♥

Mitt hjärta!

Slänger in bilden jag har som skrivbordsbakgrund för tillfället. Hon är för go!



Kram♥

Kisarna!

Måste bara berätta om mamma och pappas två utekatter som heter August och Svea! Deras mamma dog när de var ganska små och skygga. Nu är de lite större och speciellt Svea är väldigt tam! De får massor av god mat så de är inte magra direkt, men de är så söta! Jag är egentligen inte så förtjust i katter, men August och Svea är så himla söta! De går under samlingsnamnet Tjockisarna....för de är tjocka...!
August har den typiska kattfärgen, ungefär som Pelle Svanslös och Svea är svart, men mitt uppblandat i den svarta pälsen är vita strån. Lite annorlunda.


August


Svea

Kram♥

julen och projektuppgift

Längesen jag skrev, men det har varit fullt upp. Först kom julen och sen har jag gjort min projektuppgift som nu är klar och inskickad. Skönt! Hade lite ångest över den innan, men det gick hur bra som helst.

I julklapp fick jag bl a fyra glasskålar, en DVD-spelare och parfymen Versace Bright Crystal, som jag velat ha så länge! Tack för alla fina julklappar!
Annars har julen mest bestått av umgänge med nära och kära. Det har spelats en hel del kort och andra spel, men det viktigaste är att vi har varit tillsammans.

Nu ska jag Google Eartha! Helt insnöad på det!

Kram♥

En bra dag

¤ Vår presentation/teatersketch blev en succé! Det blev många skratt och läraren var nöjd. Skönt.

¤ Jag har fått LIA-plats! Träffade chefen idag och jag tror det blir riktigt bra.

¤ Det är en halv dag kvar tills det är jullov, ska bli såå härligt! Imorgon ska vi bara måla lite och ha julfika. Dessutom ska vi gissa vem som varit vår jultomte i klassen. Jag har ingen aning om vem som varit min och jag tror inte att min nisse vet att jag är hennes tomte. Hon fick i och för sig en present, men hon vet ju inte vem den är ifrån!

¤ Jag ska äta en färdigrätt ikväll, tur för jag är inte alls sugen på att laga mat.

¤ Nu ska jag bara slappna av totalt och kolla på TV och läsa Cosmo.

¤ Ikväll är det CSI : )

Trevlig kväll!

Kram♥

Söndag

Dagen hemhemma har varit lugn, vi har tagit in och klätt granen och städat upp efter fönstret som trillade(!) ut i stormen igår. Nu är jag hemma igen och det är lugnt. Två dagar kvar i skolan, sedan är det äntligen jul och lite ledighet.

Nu ska Alice få kissa och sedan blir det te och Cosmo!

Gonatt♥

fredag

Dagen har bestått av grupparbete. Vi ska läsa vars två kapitel i en bok (vi har kundvägledning och att överraska kunden)och sedan presentera det för resten av klassen på ett "kreativt och professionellt" sätt. Smarta T kom på att vi kan spela upp delar av kapitlena som en teatersketch, så blir det lite roligare för klassen att lyssna. Vi skulle dessutom besöka en butik för att se hur de har gjort och sedan jämföra det med vad som står i boken.
Grupparbetet blev bra, jag har suttit och knåpat ihop en PowerPoint-presentation med bilder som vi ska visa och den blev också rätt bra. På måndag ska detta presenteras.

I går fick jag samtal från en butik där jag sökt LIA! Tyvärr var jag och tvättade så jag missade samtalet, men hon hade talat in ett meddelande och sa att jag ska ringa henne på måndag. Hon lät positiv och trevlig, men jag ska försöka att inte hoppas för mycket, blir så besviken om jag inte får det då.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och tar det lugnt. Är rättså glad att denna vecka är slut för det har varit tufft. Som grädde på moset tvättade och storstädade jag igår. Jobbigt, men skönt att komma tillbaka efter lovet till en ren lägenhet. Vi slutar inte förrän den 23e, men jag tror inte att jag orkar städa nästa vecka. Skönt att ha det gjort.

Just nu håller pappa på att grilla julskinkan, så ikväll blir det nygrillad skinka med potatis. Ska bli gott. Jag är inte jätteförtjust i skinka, men den grillade brukar inte bli lika torr som den man kokar, så den kan vara rätt god.

Dessutom tror jag att jag håller på att bli sjuk. Lagom till jul. Känner mig risig. Usch.

Nu ska jag umgås med kära mamma och pappa.

Trevlig kväll!

Kram♥

Long time

Inte skrivit på länge, men jag lever. Datorn kraschade så nu har jag en ny fin kompis. Han heter HP och vi kommer bra överrens. Hade lite jox med att få i gång det trådlösa nätverket, men det fixade sig. Sen skulle jag installera Norton Internet Security och det gick jättebra. Hade prenumerationstid kvar så jag kontaktade bara deras live-chat och fick kanonhjälp direkt. Jättesmidigt! Det var det om HP.

I skolan har vi börjat läsa Mekanisk försäljning och det är ganska intressant, men ganska luddigt. Kanske beror på läraren, eller så förstår vi helt enkelt inte hennes danska. I alla fall så har det varit fullt upp hela veckan, men föreläsningar, övningar, grupparbeten och presentationer. Veckan är ännu inte slut, imorgon ska vi göra ännu ett grupparbete som ska presenteras på måndag. Jag är slut.

Just nu tvättar jag och värmer frysta bullar till min tomma mage.

Idag gratulerar vi också kära mamma som fyller år! Grattis älskade mamma!

Jag räknar ner...

...och tyvärr inte till julen. Datorn är inne i sista andningen...superkul såhär till jul. Idag fick jag starta om henne 5-6 gånger innan det gick. Hon är inte så gammal att detta ska hända. Extra härligt är det också för jag har ju massa tusenlappar som väntar på att användas till ny dator...not.

En annan härlig sak är att Hjärtat har börjat löpa idag. Det vägs iofs upp lite av att hon just nu ligger och drömmer och ger ifrån sig världens gulligaste ljud! Min bebis.

Kanske ska ta lunch nu och lugna ner mig så att jag kan återgå till pluggandet igen...

Hoppas alla andra har en underbar dag!

Kram♥

dagens pytte-shopping och jul i en påse


...det blev en concealerborste från Body Shop och Eye brow gel från IsaDora. Hoppas på att borsten är bra!

Med MKBs tidning fick jag en påse med....

...glöggkryddor. Om jag behöver julstämning så behöver jag bara lukta på den!

Nu blir det en stor kopp te och lite nagellackering.

Trevlig kväll!

Kram♥

torsdag

gjort: tagit sovmorgon, ätit, fått VG!

nu: sitter och njuter

sen: duscha, in till stan för pytte-shopping och grupparbete. Ska dessutom träffa S, som jag inte träffat på fyra och ett halvt år, ska bli kul!

väder: lite vitt på marken, tydligen är det kallt också

humör: på topp!

Kram♥

bra början

S SMSade och undrade om jag kollat mitt resultat på Butiksekonomi-tentan, som tydligen hade kommit upp. Efter att datorn sagt: Windows avslutades för att förhindra...nånting och Påbörjar dumpning av fysiskt minne en gång så kom jag äntligen in på Fronter och kunde läsa att jag fick.....VG på tentan!!!!! Tjohoo! Känns toppen, och idag ska det firas lite minsann. Ska in till stan för grupparbete och sen ska jag unna mig något litet.

Härlig känsla!

Kram♥

onsdag

gjort: heldag i skolan, gått till Kjell&Company för att köpa ett...

...USB-minne eftersom min kära dator nog snart kraschar. Hon uppför sig underligt. Bättre att ta det säkra före det osäkra.
Har dessutom lagt pengar på den här...

...och den är säkert viktig, men känns sådär kul att köpa när man vill köpa julklappar till nära och kära!

På dagens plussida är att vi presenterade vår rapport idag och det gick superbra!!! Bara känslan av att jag kan stå där framme utan att tro att jag ska dö är helt underbar!

Har också ätit upp de smaskiga pralinerna som jag fick av söta E i födelsedagspresent. Mmmmm!

nu: promenad med hjärtat

senare: äta goda rester, kolla på Grey's, mysa, imorgon är det sovmorgon!!

humör: mycket gott humör!

tacksam för:
min underbara familj, älskar er! Gamla och nya vänner, ni är bäst! Söta Alice! Min mysiga lya!

Kram♥

helgen

ojojoj vilken helg!
i lördags var jag på en riktig brakfest! Det var alla mina favoritmänniskor (och en massa andra människor) i en stor sal, det var massa fina roliga tal, det var god mat, massor av dricka, massor av skratt, prat och vild dans! Så himla kul! Det var förresten kusin Os 20-årsfest som han hade tillsammans med en kompis!
Ett underbart sätt att fira min födelsedag, för jag fyllde faktiskt år i lördags, hurra för mig...!
Och trots en massa dricka....inte sockerdricka, så mådde jag som en prinsessa dagen efter, lovely!

Igår tog vi det bara lugnt, alla var rätt trötta efter festligheterna. Jag fick god mat, lussekatter och tårta.
Den här fick jag i present av bror med flickvän,  fast mitt band är rött för tillfället, kanske byter till svart sen. Fin va?

Idag mår jag inte alls bra. Ont i halsen och ont i axlarna. E gjorde triggerpunktsmassage på mina axlar igår och fy fan vad ont det gör! Hon sa att mina körtlar i halsen var svullna så det är väl de som orsakar smärtan i halsen. Härligt. Känner mig dessutom helt matt och krasslig. Dålig helt enkelt. Usch.

Ska bara ta det lugnt idag och förhoppningsvis vakna upp som en ny människa i morgon.

Kram♥