Ganska dålig vecka

Har hittills haft en ganska kass vecka. Har fyllt år men det hjälpte inte, deppig som fan. Vid den här tiden på året brukar jag vara så glad, snart är det jul och jag brukade ÄLSKA julen. Nu känns allt så jobbigt och jag känner mig så sorgsen. Antar att jag har mycket saker jag och terapeuten ska jobba igenom.

Det är konstigt att jag har såna problem. Jag har haft den bästa uppväxt man kan tänka sig. Mamma var alltid hemma när man slutade skolan, de hade alltid tid för en, vi bodde på landet och hade hur mycket mark som helst att springa och leka på, vi växte upp med djur, har en underbar släkt där alla tycker om varandra och det finns inga svarta får, jag har aldrig blivit mobbad, aldrig misshandlad, aldrig sexuellt utnyttjad. När klassen skulle någonstans ställde alltid mamma eller pappa upp och körde. Vi är en väldigt familjär familj, pappa har alltid sagt att vi ska vara kompisar framför föräldrar-barn och det har funkat. Jag älskar min familj och jag vet att var och en av dem älskar mig villkorslöst och oändligt. Vi har alltid kunnat prata om allt så jag har inga undantryckta känslor.

Därför är det KONSTIGT hur jag kan känna mig  så värdelös, så skamsen och så fylld av ångest. Jag har i allafall fått hjälp och nu är det bara att jobba med det.


Önskar att det var som när jag var liten, så problemfritt och härligt. Men det är det inte och så kommer det aldrig att bli igen. Nu är det som det är.

Vill bara säga till Mamma, Pappa och P att jag älskar er så fruktansvärt mycket. Ni är min kärna.

27 nov 06

Aktiviteter

Vi har haft föreläsning och efter det tog vi en tur till IKEA i Älmhult. Just den IKEA-butiken är en besvikelse! Väldigt dåligt utbud om man jämför med IKEA i Malmö, där jag brukar handla. Dz fick sin säng iaf.

Kläder

Acne Hep Matrix
Vit skjorta
Svart- och vitrandig tröja
Peak Performance jacka
Curlingkängor
Marc O´Polo väskan

Tanke

Det här med släpar är ingen barnlek!

23 nov 06

Aktiviteter

Föreläsning, plugg, terapeuten, plugg, te, Efterlyst

Kläder

Turkos tröja MQ
Jeans Acne Hep Matrix
Clarks-kängor
Peak Performance jacka
Marc O'Polo väska

Tanke

Snart fyller jag år : )

Sjunde himlen

Varför är det så beroendeframkallande? Det är ju så dåligt. Kan det ha något att göra med att jag BORDE plugga nationalekonomi? Antagligen. Herregud, vilken dålig skådespelerska Ashlee Simpson är!

Ska öppna boken nu...snart...nu kanske...väntar lite till....

Sjuk? :(

Usch, det känns som om jag håller på att bli sjuk :( Jag orkar inte vara sjuk!

Love

Det finns inte mycket som får mig att tro på kärleken lika mycket som Love Actually. Jag får rysningar flera gånger när jag kollar på den, även om jag har sett den massa gånger. En underbar film, en hyllning till kärleken. Den får en att tro att ingenting är omöjligt!


Hungrig och utan fantasi

Vad ska jag äta? Har ingen fantasi alls....Hmmm, det får nog bli Korv Stroganoff med bulgur och gröna bönor.
Japp...Stroganoff it is. Ska bli gott!

Puss ♥

Fruktansvärt ARG!

Har precis haft möte med två lärare om en caseanalys vi har skrivit. Så här är det: Till case 2 kunde man välja mellan att skriva om BMW eller Wimm-Bill-Dann (rysk mejerijätte). Casen fanns i kurslitteraturen. Till case 3 skulle vi välja ett case som INTE kom från boken och vi valde ett case om BMW. Vårt case har inget att göra med caset i boken, handlar inte om samma ämne, det bara rör samma företag. Vi har inte använt någon information från caset i boken och inte någon information från någon annan som skrev om BMW i case 2. Men bara det att vi hade skrivit om BMW gjorde att han inte kunde godkänna oss för att han inte med säkerhet kunde veta att vi inte hade använt information från caset i boken. Jag blev så arg! Han sa att för att kunna godkänna valet av företag var han tvungen att läsa igenom alla de case analyser andra grupper skrev till case 2. Är inte det hans jobb??? Om han nu inte litar på oss, så får han ju göra det. Han kan inte inte godkänna hela vårt case pga det! Han kallade in den andra läraren som sa att de skulle köra vårt arbete igenom deras program som upptäcker om uppsatser är plagierade. URSÄKTA MIG??? Det är en VÄLDIGT allvarlig anklagelse! Bara för att vi hade använt samma företag.....jag blir så trött.

Nu ska jag glömma det här och inte sitta och vara irriterad mer. Måste koncentrera mig på Nationalekonomin, den är svår nog ändå.

Undrar om detta blev klöddigt....aja, jag orkar inte läsa igenom det.

Citat

Men are not dogs. Dogs are loyal.   Wanda Sykes

Usch :(

En väldigt dålig nyhet för oss med kräkfobi :(

9 nov 06

Göromål

Föreläsning i Nationalekonomi, plugga, terapeuten, mat, TV, sova

Kläder

Miss Sixty jeans
Vit V-ringad tröja från Vero Moda
Röd kofta från Vero Moda
Curling-kängor från Clarks
Skepparkavaj från H&M
Väska, Marc O'Polo

Tanke

Varför säger stockholmare pres-senning? Det heter pre-senning!

Duktighet

Jag har jobbat HÅRT hela dagen, min hjärna är trött.

Citat

E: "Min hjärna känns som lava, helt trögflytande" I hear you sister!!



7 nov 06

Aktiviteter

Plugga, Gray´s Anatomy, te....pilates? Eller ska jag spara det till imorgon?

Kläder

Myskläder: Byxor, H&M och T-shirt Gina Tricot

(Går)dagens citat

"Jag ska ta en åksjuketablett före nästa föreläsning"  Dz efter gårdagens Nationalekonomiföreläsning

Sandwich - Lussebulle

Lussesandwich

Idag smakade jag på Sandwich Lussebulle. Var ganska skeptisk till en början, men den är riktigt god! Smakade verkligen "riktig" lussekatt, fast den var lite väl söt.

Betyg: ♥♥♥ / ♥♥♥♥♥

Helgen

Söndag igen. I morgon börjar en ny kurs. Nu är det Nationalekonomi och jag tror att det kommer att bli väldigt svårt. Massa matte, svår matte. Men det ordnar sig nog.

I fredags var det gåsfest modell stor hos farmor. Det bjöds på Svartsoppa, buljong, gåshalsar, krävar, gåsleverpaté, gås med alla tillbehör och äppelkaka. Mycket trevligt var det, mycket skratt!

I dag var det en lugn dag. Jag åkte till Nova och jag inhandlade ett par rejäla sköna, varma vinterskor till mig. Det blev ett par Clarks och de är supersköna! Som att gå på moln : ) Nu kommer jag att hålla mig varm hela långa vintern!

Puss ♥



Tenta

Jahaja, då var det dags för tenta igen. Idag är det Corporate Strategy som ska tentas av. Wish me luck!

Bil

Japp, nu har jag blivit med bil! Ska inte använda den om jag bara ska in till stan eller så men när man ska till veterinären, terapeuten eller storhandla så är det väldigt praktiskt att ha en bil. Dessutom blir det lättare att ta sig hemhem. Hem till moren och faren : )

Nä...nu blir det te, också får jag nog plugga lite, fast jag inte känner för det. Snart kommer E och Dz hit och då blir det te igen :-)