NYTT INLÄGG!!

Okej, det är vääääldigt längesen jag uppdaterade, så jag antar att det är dags. Tänkte berätta om julen, den har varit väldigt mysig och ganska händelserik.

Först började jag med att hålla min LIA-presentation för klassen den 21a och det gick jättebra! Var så klart nervös, men allt gick bra! Stor sten föll från mina axlar, JAG KAN!!

Lille Julafton var det den traditionella festen hos min farbror med familj och det var lugnt och skönt. Några högljudda ungar, men det gick att undvika dem. God julmat, prat och skratt. Dans runt granen men lyckades undvika det!

Julafton firade vi borta för första gången i mitt liv! Firade hos min faster och det var en livad dag! Mat, Kalle Anka, sällskapsspel, julklappsspelet (jag fick ett bananfodral, en damvippa och en prydnadstomte, efter att jag bytt bort lite saker!), Karl-Bertil Johnssons jul, mer mat, julklappar och ännu mer mat. Det var en jättehärlig jul, verkligen. I julklapp fick jag en prydnadskudde, en pläd, en mini-soptunna till min sminkhörna, ett Body Butter från Body Shop, en tvålpump, en skidhjälm, nya Winnerbäckskivan, ett bil-kitt med isskrapa, låsolja och listbehandling....tror inte jag glömt något, men det har jag säkert.

Juldagen var till en början en lugn dag, men på kvällen skulle vi ut så klart! Vi brukar åka till Tingvalla, men eftersom Perikles skulle vara på Jägersbo så skulle vi åka dit istället. Vi började med vår lilla tradition, att göra egen pizza, sedan blev det cider och självklart, TEQUILA! Väl på Jägersbo dansade vi som galna och fötterna började värka. Tjugo i tre satte vi oss och vilade, Em tyckte vi skulle hämta våra jackor, men Er ville dansa mer, så vi begav oss ut på golvet, hon och jag. Stod och dansade när jag plötsligt såg något komma flygande snett bakifrån och i nästa sekund stod Er och höll sig för pannan. Blodet började strömma ner från pannan, mellan hennes fingrar och längs hennes armar. Jag blev chockad och frös för ett ögonblick, sen drog jag bort henne till baren och bad om servetter. Bartendern hämtade vakten och hon ledde oss till ett sjukrum. Där var också en sjukt osmidig undersköterska som pratade med 112 under tiden och sa saker som: "Blodet pumpar ut", "Hon måste sys", "Det är djupt". E var rädd och blev ännu räddare av hennes kommentarer så jag och Em fick be henne lägga av med de dumheterna.
Sedan fick mamma och pappa (som var vår fylletaxi) köra oss alla till Lunds lasarett. ATT vi nyktrade till fort! Stackas Er satt och kved hela vägen med ett tryckförband runt huvudet. Det gör verkligen ont i mig när min bästa vän sitter och har så ont! :( När vi kom fram till sjukhuset så hittade vi knappt till akuten och när vi äntligen kom in så träffade vi de otroligt engagerade sköterskorna (not!). De var rätt ointresserade av stackars Er, men hon fick iaf ligga på en bår. De sa att det kunde ta ett tag innan läkaren kom så jag och Em la oss i väntrummet. Klockan var nu ca halv 5.
Efter ett tag kommer Em och mamma ut, de har limmat såret och vi kan åka hem. Halv 7 är vi hemma och i säng är vi kl 7. Dagen efter gjorde vi inte alltför mycket.

Den 27e, 29e och 30e jobbade jag (money, money, money!) och sedan var det Nyårsafton.
Den firades med en lugn middag hem-hemma tillsammans med P, Em, J, Er och Er:s panna! Stackaren hade fortfarande ont, men inget stoppar Er när det är fest! Hon är en riktig kämpe, min Er!
Menyn var:
Kräftsoppa med oststänger
Fläskfilé med soltorkade tomater, svamp, hasselbackspotatis, sås och sallad
Chokladfondant med god vaniljglass och färsk frukt

Sedan var klockan 11 och vi hoppade i jacuzzin. Så jäkla härligt att sitta i 38 gradigt vatten när det är -7 grader i luften. Där satt vi till halv 12, killarna till kvart i, medan vi tjejer fixade bubbel och äpple. äpple ska alltid ätas vid tolvslaget för det betyder tur och det är en av våra traditioner!

När klockan närmade sig 12 stod vi alla( ja, vi står alltid, en annan tradition, om man kan kalla det så!) framför TVn och lyssnade på Jan Malmsjö. Så skålade vi, önskade varandra ett gott nytt år och gick ut i kylan för att kolla p raketerna. Vi hade två tårtor som var jättefina och det var alldeles lagom mycket! Vi tjejer hade dessutom varsitt tomtebloss så det blev riktigt festligt!
Vi avslutade kvällen med chips, godis och dricka, des flesta av oss vid 2, vissa halv 4....sen mådde de också som de förtjänade dagen efter!!

Nu är det 2010 och vi får väl se vad det här året har att bjuda på. En sak vet jag iaf:

2010 ÄR MITT ÅR!!!

Gott nytt år på er!

♥E