early

Imorse gick jag upp halv 6 för att vi skulle inventera i butiken. Jag har under sommaren vant mig vid att gå upp 8-halv 9 så det kändes rätt så tungt i morse kan jag meddela! Inventeringen gick finfint och efteråt bjöds vi på smörgåstårta, inte fy skam minsann! När jag slutat så körde jag inom St Björnstorp, eller vad det heter, där MediaMarkt ligger, för att kolla efter ett halsband till Alice i djuraffärerna som ligger där. Blev mycket besviken, så när jag kom hem surfade jag lite och hittade ett likadant som hon har! Det är så gammalt och slitet och jag trodde inte de gjordes längre för jag har inte hittat det någonstans, förrän nu! Det var hos Allt för djur jag hittade det! Ooo, it's a good day! Förutom att jag är jättetrött...


Bruden kommer att bli finast i stan!  Fast det är hon i och för sig redan!


måndag

jobbat idag och är trött. Kollar på Ryktet går och slappar. Nu blir det te, sen hopp i säng.

Imorgon är en annan dag.


-

Ibland är jag en dålig människa, men jag orkar inte bry mig, inte idag.

tisdag

gjort: gått till farmor för att kopiera inlämningsuppgifterna till Arkitektskolen, sedan vidare till affären för att köpa frimärken och posta brevet. Tog en tur till den skabbiga djuraffären i byn. Ägaren röker som en borstbindare, hela affären stinker rök och hon har lika mycket charm som ett kylskåp. Blä!

Ätit lunch, skrivit fakturor till pappa

nu: bloggar och kollar på Eller DeGeneres

sen: vi får se vart dagen tar mig!



så har dagen kommit

som jag har väntat!

Nya IKEA-katalogen är här!!

Och jag är inte alls besviken!

Ska bli kul när nya IKEA öppnar i Malmö till hösten. Det kommer att bli världens modernaste IKEA-varuhus och ett av VÄRLDENS största! I lilla Malmö! Härligt!

Gotta' ♥ IKEA!!

Coop-klipp

Gick in på Coop för att köpa ett paraply och vad hittade jag där? Jo ett riktigt klipp!

Ett par underbara ballerinas i precis rätt färg, rätt storlek, med vackra detaljer....och med 75% rabatt!

  

De ser beiga ut på bilderna, men de är ljusrosa och alldeles, alldeles underbara!




money time!

då kom lönen äntligen idag....sen säger det bara swop och efter att ha betalt hyra, telefon mm så är det inte supermycket kvar. Finns dock så mycket att jag kan unna mig lite saker! Sen börjar skolan, csn kommer förhoppningsvis och eftersom jag redan har betalt hyran så kan jag slösa lite då!! Blir i alla fall en tur till IKEA!

Planer, planer, planer


budgetshopping med E

I söndags var jag och kära E på Bo Ohlsson och shoppade lite. Jag köpte bara saker till min lya!


Ett jättefint fat, blockljus och stora diamanter!


Ny grytvante, köpte två kökshanddukar i samma tyg, en mörkbrun och en beige.


Nya turkosa handdukar, matchar mina gamla perfekt!

Nu är mitt hem ännu mysigare och mer ombonat. Älskar det!


tisdag

idag är en vanlig dag, med jobb. Sov oroligt i morse, fattade inte varför, sen såg jag att de dragit upp alla buskar utanför mitt fönster. Konstigt att jag inte kunde sova! Nu lägger de jord där buskarna stod. Undrar vad som ska planteras sen...hoppas det blir fint i alla fall! Den som lever får se.




tröttare!

idag är jag, om möjligt, ännu tröttare än igår. Har nu jobbat åtta dagar i sträck och har bara en dag kvar. Ska bli skönt att vara ledig lite sen. Behöver vila, inte bara sova, utan släppa alla tankar och all oro på jobbet. Ta ledigt med hjärnan också.

Idag har det inte varit alls mycket att göra på jobbet och då går tiden så himla himla s a k t a. Imorgon kommer det vara mycket att göra hela dagen så förhoppningsvis går dagen fort. Sen kommer jag nog att stupa och i alla fall sova som en prinsessa!

Kollar just nu på Real housewives of New York och de kvinnorna lever verkligen i en värld för sig själva. Känns inte ens som om de lever på samma planet som jag. Hur som helst så är det ganska underhållande.

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet, sen ska jag slappa, dricka grönt te och sova gooott!


Saknar min älskling, min bebis! Hon är den finaste!


trött!

sitter trött som attan och kollar på Lotta på Liseberg, mycket bättre än Allsång på Skansen! Dessutom är söta Mojje och Brolle med! Sen blir det Lipstick Jungle för hela slanten. Är så trött så trött idag. Det är ganska jobbigt att jobba!

Jobbet har i alla fall gått finfint idag, trivs med arbetskamraterna och de flesta kunder är trevliga, vissa är sura, men det tar jag inte personligt. Jag försöker alltid vara trevlig och lyckas för det mesta!

Nattis!