Godkänd!

Idag har jag och Silverpilen varit på besiktning. Hon blev naturligtvis godkänd! Så vi har gjort en liten roadtrip på ca 8 mil. Trevligt att vara ute och köra i det fina vädret. Hemma igen och det är dags att gräva i böckerna.

Ha en fortsatt solig dag!

Helgen hemhemma

Har varit hemhemma hela helgen. Det har varit lugnt och skönt. Tacos med mamma och pappa i fredags. I går upp klockan 8.15 för att hämta bror vid bussen. Köpte frukostbullar också hemhem igen. Lugn dag och fest i gårkväll för att fira L:s examen och födelsedag. Kul med vanlig mat! Bjöds på Spagetti med köttfärssås och jättegod sallad. Till efterrätt, Marängswiss. Inte min favorit så jag hoppade över det. I morse sov jag ut! Så skönt! Efter att ha jagat Alice runt trädgården ett antal varv kom vi äntligen iväg hemåt. Sitter i sängen och funderar starkt på att lägga mig och sova. Grymt trött.

Kristiangstad?

Jag hatar när människor säger Kristiangstad. Lyssnade på radion när jag åkte hem och det var reklam för något, i Kristiangstad. Undrar var det ligger?

Ensam igen

Känner mig så ensam. Är det jag själv som skiter över allt och förstör för mig själv?  Jag orkar inte.

Ensam

Det var längesen jag kände mig så här ensam. Känner mig fruktansvärt ensam. Jag gillar det inte alls. Jag vill gråta.

Gonatt

Veckans Jag

MÅNDAG 12 mar 07

Är som sagt väldans nöjd med mina köp och bl.a detta har jag haft på mig i veckan:



Skjorta, H&M
Klänning, Zara
Strumpbyxor och benvärmare, H&M
Halsband, H&M

Stövlar, Gardenia
Skepparkavaj, H&M
Röd väska, Zara




TISDAG 13 mar 07



Jeans Acne Hep Matrix
Vitt linne, H&M
Grå kofta, Zara

Mina Converse


Jacka, JC
Väska, Zara


Bör man skämmas?

Jag har fortfarande inte hört någon låt från årets Melodifestival. Ärligt talat så har jag inte ansträngt mig för att göra det heller. Bör man skämmas då?

Jag är inte speciellt intresserad. Jag är allergisk mot Carola.

Grillresultat

Har ju helt glömt bort att rapportera resultatet av mitt grillande!

♥ Kycklingfilén blev supergod! Penslade med olivolja och kryddade med salt, peppar och timjan. Mmm!

♥ Har även grillat en laxfilé som också blev mums filibabba! Bara på med olivolja, peppar och grillkrydda. Gott!
   Gjorde risotto med champinjoner och broccoli till, väldigt god och krämig!

Slutsats: Jag kommer att fortsätta grilla!

Subway, SatC, Jeans, Powerwalk och te

Sovmorgon i morse, skönt! Åkte ner till stan med E och köpte mat på Subway. Köpte deras Chocolate Chip Cookie för att testa. Den var undarbar!! Smakade precis som Betty Crockers! Mmmm.
Efter lunch blev det Van the Man och Sex and the City. Dessutom en låååång stund framför datorn där jag försökte hitta de perfekta jeansen. Tror jag har hittat dem nu!
Ikväll lagade jag hemmagjorda köttbullar i tomatsås. Först gjorde jag kikärtspuré att ha till men den blev misslyckad, så det fick bli fullkornsris istället. Man får inte glömma grönsakerna så det blev mumsig broccoli också. Älskar broccoli!
Har precis kommit hem från en 40 minuters powerwalk/joggingrunda med E och Alice. Skönt och kul! Nu blir det en dusch och sedan tror jag att det blir en kopp grönt te med citrussmak.
Ha en trevlig kväll!

Gårdagens duktighet

Igår var jag, N och B på gymmet och tränade järnet i över en timme. Känns superbra att ha lite träningsvärk men är rädd för att det kommer bli mer än lite imorgon!



image149
My girl!

9 mars 07

Aktiviteter

Fortsätta jobba med övningsuppgifterna, kolla på Oprah och Sjunde Himlen (beroendeframallande) plugga vidare, promenad? CSI

Jag

Myskläder, lila velourbyxor och en gammal T-shirt från Topshop

Humör

Känner mig positiv idag. Peppad. Känner mig bra, jag är bra! Jag är precis lika bra som alla andra! Jag har INGET att skämmas för!! Lite pepping...!

Gårdagens duktighet

Jag, E och Alice powerwalkade/joggade en ordentlig runda igårkväll. Bra för hjärtat! Roligt hade vi, vi är helgalna!! Alice sover fortfarande....

Kärlek

Jag älskar mina vänner, ni betyder massor för mig.
Jag älskar Alice, hon är verkligen människans bästa vän!
Jag älskar mamma och pappa, vad hade jag varit utan er? Vad som än händer så vet jag att ni alltid finns där för mig.

1:a gången

Nu ska jag göra något som jag aldrig gjort förut. Jag ska grilla en kycklingfilé i min ugn! Hoppas att det blir gottigt! Återkommer om resultat.

Idag börjar mitt nya liv.

Skäll

Jag ska skälla på N för hon skulle pusha på mig att gå till gymmet men vi är ju aldrig där! Skärpning N!!

Grattis till körkortet : )

What about Brian

I går sändes säsongsfinalen av What about Brian. Det var längesen jag blev så berörd av något TV-program. Jag grät. Det var så fruktansvärt sorgligt när Nic satt med Angelos urna och bara grät. Om det hade hänt mig hade jag inte överlevt, jag hade inte klarat det.
Inför nästa säsong hoppas jag att Dave och Deena fortsätter att vara tillsammans. Jag tror inte att de vill skilja sig egentligen. Jag hoppas att Adam blir lycklig, det var synd om honom när Marjorie lämnade honom vid altaret. Hoppas att han blir lycklig med Heather. Jag hoppas att Nic och lilla flickan får det bra, att hon så småningom får känna som hon kände för Angelo igen och att allt ordnar sig för henne. Sist med inte minst hoppas jag att Brian antingen blir tillsammans med Marjorie och att Adam tycker att det är okej. Jag vill inte att de ska sluta vara vänner. Eller så ska han träffa någon som han älskar lika mycket som han älskade Marjorie, eller mer.

Ser fram emot nästa säsong!

New clothes!

Wohoo!


Omlottkofta från H&M


Ljusgrön tröja från H&M


Ljusgul rutig skjorta, H&M


Grå kofta från Zara


Rutig topp från Zara


Svart klänning från Zara

Jag är väldigt nöjd med inköpen!


Helgen som gick

Det är tisdag och jag har kommit på att jag glömt beräta om helgen.

Redan i torsdags åkte jag söderut till mamma och pappa. Skönt att komma hemhem och vila upp sig! Fick mammas underbara köttbullar och sen kollade vi på Antikrundan och Vetenskapens värld. VV var väldigt intressant. Handlade om att djur kan förutse jordbävningar och sånt.

I fredags åkte vi till Malmö för att gå på Hem&Villa-mässan. Ganska tråkig tyckte jag, mest VVS, försäkringsbolag och larmbolag. Jag vill ju se inredning! Hade en trevlig dag med mamma och pappa iaf och åt god hamburgare!

I söndags var jag bjuden på söndagsmiddag hos mamma och pappa. Det bjöds på fläskkarré och äppelkaka med glass. Gottis!! ! Efter middagen åkte jag till Kristianstad och helgen var över!



Dixie Chicks: Shut up & sing

Den här filmen vill jag se.

Makro? Check!!

Makro delkurs I är avklarad! Wohooo : ) Jag är bra!