äventyr

igår kom vi hem från en underbar semester i Lysekil. Har varit så härligt och vädret har varit helt fantastiskt. Vi har ätit gott, tagit det lugnt, shoppat lite och...ätit gott. Vi tycker om att äta!

När vi kommit hem igår körde vi nästan direkt igen! P och E har flyttat in i sin nya lägenhet i Bunkeflostrand. Så himla fin, ljus, modern och luftig! Lite avis är man allt, men mest glad för deras skull! Det bjöds på grillat ( P invigde sin nya grill, som han är smått förälskad i!) och en jättegod potatissallad och vitlökssmör. Till efterrätt, glassbåt och te/kaffe. Mums!

Körde också in om mitt hem för att hämta posten. Hade redan fått svar och bedömning på min inskickade lektion 1. Kritiken känns väldigt konstruktiv och det märks att personen som gått igenom mitt arbete verkligen gått igenom det! Väldigt professionellt. Känns jättebra!

Idag blir det mest att städa undan, packa upp och betala räkningar. Lånade också fyra böcker at E som jag ska läsa, började på Mamma sa att jag var sjuk igår, har velat läsa den länge, och so far är den bra. Ofattbar, men bra.

Ska ut i solen/skuggan och läsa tror jag. Har fått lite färg på semestern och det är alltid trevligt. Är dock väldigt försiktig med solen och använder solskydd, hatt och helst kläder. Vill inte bränna mig!

nu: packa upp!

Ha en solig dag!

Kram♥

Midsommar

Och vädret är väldigt svenskt. Växlande molnighet och lite skurar. Hoppas det blir bättre till ikväll för då är det fest och brännboll! Wiho!

Trevlig midsommar!


sen sist

• har jag jobbat en dag till

• dragit på mig en influensa som gått från feber till ont i halsen till tungt att andas och idag är jag hes som attan. Var hos läkare igår och tydligen är det ett virus. Kunde varit mycket värre.

• haft tenta idag som gjordes på mindre än 30 min, jag kunde det alltså!

• gjort klar lektion 1, skickat in den, laddat ner lektion 2 och skrivit ut den. Efter lite bråk med färgskrivaren bestämde jag mig för att skriva ut i svart/vitt på den andra skrivaren och det gick himla fort! Sist när jag skrev ut i färg tog det flera timmar, nu tog det högst en kvart. Nice.

nu är det låååångt Desperate Housewives, så ha det bra!




onsdag

gjort: tagit sovmorgon, ätit frukost

nu: tar det lugnt

sen: göra klart min konceptplansch och skicka in uppgifterna till skolan, testa mina presenter som jag fick igår, Umgås med I som skulle komma hit efter skolavslutningen, kolla på Grey's.

vill ha: SIMS 3! Älskade Sims och kommer inte ihåg varför jag någonsin slutade spela det!


första jobbdagen

gick hur bra som helst. Jag oroade mig alltså helt i onödan. Som vanligt.
Hjälpte massor av kunder och de flesta väldigt framgångsrikt. Sålde över förväntat och det känns himla bra.
Fick massor av presenter som jag ska gå och testa nu.


tomt

mitt liv är tomt, jag vill ha kärlek.

är det PMSen som talar? jag vet inte.

fredag

gjort: ätit frukost, läst tidningen, slagit in pluggar och skruvat fast lilla spegeln i badrummet...äntligen! legat på spikmattan


nu: lysnar på Mix Malmö och funderar över vad jag ska göra idag.

sen: göra konceptplansch till en uppgift på Arkitektskolen. Fira C som tar studenten idag.



egentligen

är man ju fattig som en lus, men så har H&M rea på just de skor och den bikini jag kollat på i månader. Hur kan man säga nej? Jag har ingen självdisciplin what so ever, varken vad gäller shopping eller träning. Får tänka på pengarna jag kommer tjäna i sommar och hoppas på att mamma inte skäller på mig för mycket...


tisdag

gjort: vattnat ute, tvättat, hängt ut tvätt, lagat lunch, handlat, gjort matsedel för veckan, dragit hår i Alice öron, satt i lite medicinon för hon var röd i ena örat.

nu: tar det lugnt och njuter av sommarlovet

sen: göra lite skolarbete till
Arkitektskolen, dricka te, laga mat, kolla på Desperate Housewives.



bilder


Morsdagspresent


Våra fina kryddor


Gårdagens investering, parasoll, som jag monterade nästan själv!


Vår krasse har börjat komma!


Rhodedendron. Fläcken bredvid är Alice!


♥at!

5 år sedan

Ja, den 2 juni 2004 tog jag körkort minsann! En av de bästa dagarna i mitt liv, iaf efter att jag klarade uppkörningen, innan var man ju lite av ett nervvrak! Kommer inte ihåg hur dags på dagen det var, men runt tre-fyra-tiden, mitt i rusningen var det iaf.

Kan inte fatta att det var 5 år sedan....tiden går hur fort som helst.

Det ska i alla fall firas på något sätt, ev. bara med en smaskig Pasta Carbonara, men det är ju inte fy skam!

Kram♥