What about Deena??

Glöm vad jag sa, Dave förtjänade det! Vilket as.

27 feb 07

Aktiviteter

Egentligen skulle jag till syon men de ringde och sa att hon var sjuk så idag blir det bara plugg plugg och åter plugg. Så skönt i början av en kurs när man inte har massor massor massor att göra! I kväll blir det Gilmore Girls, Desperate Housewives och Christine. Snacka om girlsnight!!

Nu

Diska och klä på mig. Ta ut Alice(som inte har gått upp än) och börja plugga.

Jag

Just nu endast morgonrock, sen myskläder

Humör

Lite trött, vaknade precis i en äcklig dröm, skönt att vakna upp  från den, men jag är alltid lika trött när jag vaknar mitt i en dröm.

Uppiggare

Hår!

Det här håret vill jag ha!!!

bild från hbo.com

H&M shopping

Yes, nu har jag vågat mig på H&M shopping online. Kläderna jag beställde är ganska våriga i ljusa fina färger. Ska bli trevligt när de kommer. Det är verkligen skittrist att vara student! Man har aldrig pengar över. Låg och funderade på det igår. Om man vill ha någonting så är det bäst att köpa det i början av månaden för i slutet så har man ingenting kvar. Om man köper det i början så kan man leva på pasta i slutet och det funkar, pasta är helt ok! Så därför beställde jag idag....för jag behöver verkligen nya överdelar. Mina är så gamla!
Because I'm worth it!!

Good/Bad?

News: Mitt Kvantum säljer också Betty Crockers bakmixer!!! Världen har kommit till Kristianstad! Både Ben&Jerry och Betty Crocker har nått ända hit! Frågan är om det är bra eller dåliga nyheter? Well, för mig är det goda nyheter eftersom jag har något som kallas för självdisciplin!

Btw så bakade jag egna Toll House Cookies igår, från min USA kokbok. De blev helt okej, men inte i Betty Crockers liga precis!


Mitt löfte till mig själv

Jag har brytt mig alldeles för länge om vad folk tycker. Varför bryr jag mig så mycket om vad folk tycker?? Vad spelar det för roll? Jag är precis lika bra som de är. Till och med bättre än vissa. Jag ljuger inte, jag är inte otrogen, jag söker inte bekräftelse 24/7, jag har INGET att skämmas för! Jag är fan bra. Ingen människa ska från och med nu få mig att tycka något annat!

Mitt löfte till mig själv: Från och med nu ska jag inte bry mig om vad andra tycker, jag ska bry mig om vad JAG tycker! Jag är smart, har bra värderingar, trevlig och viktigast av allt: I kick ass! Jag är precis lika bra som alla andra. Någon sa till mig i fredags: Börja leva nu och det ska jag fan göra!
Idag är början på mitt nya liv.

Söndag - Mysdag

Har precis kollat klart på In her shoes. Jag tycker att den är så bra! I början tycker man att Maggie är riktigt odräglig, men när professorn säger att hon är smart och hon skiner upp med hela ansiktet så förstår man. Hon har alltid fått höra att hon är korkad, så hon har börjat tro på det och då är det väl klart att hon beter sig som om hon är korkad. Rose har alltid vart den duktiga skötsamma systern och Maggie har sex med Jim för att bevisa att hon är minst lika bra som Rose och att hon minsann också kan få en man som Jim. Inte klokt vad andra människor kan förstöra en själ. Filmen slutar så underbart. Rose och Maggie kan inte leva utan varandra.
I morse såg jag 13 going on 30. Jag älskar den filmen! Hur tjejig och overklig den än är så ÄLSKAR jag den!
Blir lika glad varje gång jag ser den. Jennifer Garner är jätterolig!
Igår såg jag Hur man blir av en kille på tio dagar och The Break-up Only chickflicks!

Nu får det nog bli lite Sex and the City...eller Ellen De Generes...eller Along came Polly...?

Favoriter på Apple just nu

Flipsyde  Trumpets
Dixie Chicks  Taking the long way around
Razorlight  America
Green Day  Church on sunday
Depeche Mode  Blasphemous rumors
Razorlight  In the morning
India Arie  Just for today


Fy va räligt!

Det här är extremt obehagligt! Usch och fy!

Var är världen på väg?

På nyheterna hör man hur ofta som helst om kvinnor som blivit överfallna och våldtagna. Vad ska behöva göras för att män/pojkar ska förstå att det INTE är okej? Förstår ni inte att ni förstör tjejen för alltid? Hur kan ni leva med er själv? DET RÄCKER NU!!

Jaaaaaa!!!!!

Fasen va najs! Nu ska jag ägna dagen åt att njuta, dricka te och läsa nya Marie Claire!

Adios♥

All stress som bortblåst!

Tentan gjord, puuuhhh!
Nu ska jag och E gräva fram bilen och åka ner till stan för att äta lunch!

Ha en härlig fredag, det ska jag ha!

Adios! ♥

Trött

Jag har verkligen pluggat stenhårt idag, är helt slut i huvudet. Nu orkar jag inte mer, det får bära eller brista.
Ikväll blir det Sex and the City för hela slanten! Ska slappna av i hjärnan. Imorgon gäller det.

Sov gott!

Snö!

Efter en runda med Alice och E är allt jag kan säga: Oj, vad mycket snö det är!

Min bil!
Jag ska tydligen ingenstans på ett tag....

OJ!
Vilken snödriva!

Elin och Alice
Massa snö!

Gott recept för fattiga studenter!!

Koka pasta, blanda med smör och ketchup. Gott!!

Ja jäklar!!!

Det snöar massor och blåser massor! SNÖSTORM!!

Som min lärare sa: "De sa att det var bandvagn som gällde i morgon och ja, jag har ingen bandvagn så det är inte säkert jag kommer!"

E, är du säker på att vi ska ge oss ut?!

Sommarjobb sökes!

Jag vill ha ett sommarjobb! Problemet är bara att det är mer än jag som vill det....iaf, om någon har ett erbjudande om jobb så säg till!

19 feb 07

Aktiviteter

Föreläsning, tentaplugg, Alice ska klippas, plugga, CSI

Jag



Jeans Acne Hep Matrix
Elins vita linne
Ljusgul tröja från Ichi
Halsband Made by me

Väska från Wera
Jacka från Peak Performance
Clark's curlingkängor

Alice
Nu: Lång päls och stiligt blått halsband med tassar på.
Sen: Kort päls och stiligt blått halsband med tassar på : )

Jaa!

En STOR och GLAD nyhet är att JAG KLARADE MIKROTENTAN!!!!!! WOHOOOOOO : ) : ) Så jäkla skönt att lägga den bakom sig!


Ha en trevlig kväll!



Så sorgligt : (

Johanna Sällström har dött. Så sorgligt : (  Jag tycker att hon var en underbar skådespelerska, jag älskar filmerna om Wallander, hon är så bra som Linda Wallander.

Läskigt med det hon hade sagt i intervjun i Tove:

"Jag har alltid trott att jag ska dö vid trettio, nu är jag snart trettiotvå"

Usch, jag är helt chockad. Man tror att livet ska vara tills man är minst 80 också dör hon vid 30. Tydligen en naturlig död. Får en verkligen att fundera över om man lever livet fullt ut.

Jag sitter och tänker på henns lilla dotter.




Gonatt

I kväll ska jag försöka komma i säng tidigt. Få ordentligt med sömn och vakna som en ny människa i morgon, utan bakiskänslor. Tror det var något konstigt med semlorna vi åt igår. Maria hade också varit lite dålig tydligen.

Nä, nu väntar disken och sedan på huvudet i säng!

Gonatt ♥

Inte på topp, men flitig ändå!

Usch, mår verkligen inte bra av att somna om. Jag känner mig bakis : (  Men har ändå haft farten uppe och hunnit med en hel del. Storstädat toaletten, tvättar för fullt, duschat och diskat. Lite dammtorkning kvar, men det är ju det enklaste.

Har försökt undvika att ta en Ipren, men huvudet värker verkligen, så nu får det bli en iaf. Skål!

♣ Kom ihåg att köpa nya ipren!
♣ Hämta ut ny medicin, snart slut!
♣ Kom ihåg att skriva ihop CV!

7 feb 07

Aktiviteter

Har precis haft föreläsning. Det är väldigt svårt, matte är inte min starka sida. Läraren pratade om teorier och modeller, eleverna satt och halvsov, förutom E, som satt och suddade rent sin, och min, bänk. E, du kanske ska satsa på städaryrket?! Var i biblioteket och brottades med färgskrivren. Den vann. Ska plugga med E när hon har ätit lunch. Ska läsa vidare i boken...japp, dagen ska ägnas åt tentaplugg. För en gångs skull är jag ute i god tid. Ikväll är det What about Brian tror jag. En ny favorit som inte ska missas. Nu ska jag fylla i medlemsanmälan till gymmet.

Humör

Försov mig i morse så morgonen var allmänt stressig, lugnade ner mig på föreläsningen, ganska trött nu, men lite pluggsugen så det ska nog gå vägen.

Jag

Mina älskade Lee
Grön T-shirt från H&M
Svart kofta från H&M

Jag måste köpa kläder som INTE är enfärgade. Har i princip bara enfärgade, mesiga kläder. Nu jäklar.

Adios!

Jag har träningsvärk!

Det känns bra. Jag tränade alltså så pass hårt att jag har träningsvärk idag. Tyckte att vi tränade magen alldeles för lite igår, men det är den jag har träningsvärk i idag! Skönt. Jag är verkligen en träningsnybörjare. Ställde de dummaste frågor man kan tänka sig till N. Jag tog 15 kg i bänkpress! Tyckte det var jobbigt. Jag är ganska svag....nu. Men sen...ojojoj. Undrar vad folk hade sagt för hundra år sedan om man hade berättat att idag betalar man minsann pengar för att få lyfta vikter. De hade nog tyckt att man var ett pucko. Det kanske man är?


Plötsligt...

kommer jag ihåg varför jag tröttnade på Ben&Jerry. Aj. Jag har ont i magen. Den är underbart god, men....aj. Pringlan ligger här bredvid mig och ser allmänt söt och gosig ut.
Unnade mig inte bara Chocolate Fudge Chunk utan även senaste nummret av Glamour. Tidningar är min grej.
Nu rullar Pringlan sin godisboll, sätter sig ner med jämna mellanrum besviken över att det inte kommer ut något godis. Hon är det sötaste! Ungefär fem olika personer har sagt att hon liknar en Ewok. Jag har aldrig sett Star Wars, men E skickade en bild på en sån idag. Vissa likheter finns. Jag har ont i magen. Ändå åt jag lite till kvällsmat för att kunna äta mer glass, men jag åt nog för mycket. E satt bredvid mig när jag åt glass. Hon kläckte ur sig en kommentar som verkligen var huvudet på spiken: Du tycker verkligen om choklad. Yep, guilty. Jag är trött.
Grey's anatomy är ok idag. Georges frisyr är aningen gubbig, jag gillar inte dr Burke, och Meredith är lite mesig. Såja, recenserat och klart.

CSI igår var däremot bra. Men jag förstod inte fallet med miniatyren, vem var mördaren? Vad betydde bilden som satt på baksidan av minifotot? Jag missade kanske nån viktig del av fallet.

Nu ska jag sluta sitta här och återgå till nåt annat.

Jag är grym!

Varför?

♣ Jag har gjort klart inlämningsuppgiften klar!

♣ Jag har tränat!

♣ Jag klarade den internationella ekonomin!!!!!!!!!

NU Åka och handla och köpa Ben&Jerry för att fira att jag är så GRYM!!

6 feb 07

Aktiviteter

Plugga makro, TRÄNA!!, plugga, nåt bra på TV?

Jag

Trött trots sovmorgon. Min sovmorgon blev avbruten tre gånger. Jobbigt. Är fortfarande trött....

Humör

Ganska positiv, känner av lite jävlar anamma, hur nu det stavas....

Nu

Dricka upp mitt te, ta tabletterna, diska, plugga

Ha en bra dag!

Efterbloggning: Trött nu, men snart starkast i stan!

Satt som en zombie på föreläsningen idag när han pratade om tillväxtteori och....ja, vad pratade han mer om?
En sak vet jag. Jag kommer att sova väldigt gott inatt. Ska bli skönt. I morgon börjar mitt nya liv. Ska börja träna med N. Nu jäklar! Anledning? För att kunna äta Ben&Jerry's glass, med gott samvete såklart! Denna underbara produkt säljs numera i Kristianstad! Wohooo! Det enda denna stan saknar nu är Bornholms Rågkex! Har inte hittat dem någonstans och de är så supergoda!